И пак за светлините
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
И пак за светлините
Колеги, позачетох се в темите за късите светлини на Е34, но все пак не намирам отговора на моя проблем, а той е следният:
Явно има проблем в модула за светлините, защото не светят късите при никакво положение. Аварийните също не се пускат от копчето, а се пускат сами като загася колата. Иключа ли късите, изгасват и аварийните. Дългите, мигачите и халогените си работят идеално.
Въпросът ми е има ли решение проблема и къде евентуално мога да го реша. Да търся друг модул ли? Иначе проверката на релетата на първо четене показва, че няма проблеми. По модула не съм ръчкал (малко ми е чуждо
)
Колата е е34 525и 93та год.
Благодаря предварително!
Явно има проблем в модула за светлините, защото не светят късите при никакво положение. Аварийните също не се пускат от копчето, а се пускат сами като загася колата. Иключа ли късите, изгасват и аварийните. Дългите, мигачите и халогените си работят идеално.
Въпросът ми е има ли решение проблема и къде евентуално мога да го реша. Да търся друг модул ли? Иначе проверката на релетата на първо четене показва, че няма проблеми. По модула не съм ръчкал (малко ми е чуждо

Колата е е34 525и 93та год.
Благодаря предварително!
Killing Ain't Fair,But Somebody Got To Do It!
- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Re: И пак за светлините
Провери първо за късо по веригите,след това виж релейния модул под задната седалка ако имаш такъв,ако не проври автономно релетата като ги отваряш и проверяваш за залепнали контакти.По вероятно е това да се случи след някакво късо по мрежата.
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
BABHOMED написа:Провери първо за късо по веригите,след това виж релейния модул под задната седалка ако имаш такъв,ако не проври автономно релетата като ги отваряш и проверяваш за залепнали контакти.По вероятно е това да се случи след някакво късо по мрежата.
Toва си е чиста стрелба в тъмното.
Аз залагам на следния вариант - турбо мега гъзарите от 90-те са карали със 100В крушки и са прегорили съпротивленията в LCM модула.
Той отвътре изглежда така:

За да те улесня - направо си купи друг такъв модул и не му мисли, само внимавай за цената. Ремонта е доста безмислен според мен.
Ако все пак вътре няма нагоряло изгоряло и тн погледни за студени спойки. Ако мизерията продължава - бушони, но директно ги подмени, за пробата.

- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Този LCM модул ми изглежда много странен !?
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
6 мнения
• Страница 1 от 1