страхотна Е34 525i Германия
Модератор: Технически модератори
38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: страхотна Е34 525i Германия
абе не знам с какво върви, ама в мобилето днес се появи 20 jahre motorsport от реалния й собственик у швеция и изтръпвам от изкушение
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
DLVasilev написа:Стоянчо, пак че ти го кажем: Е32 е много убава кола, ма един калник да искаш не можеш да намериш кат ората, Или у дару за 1700 евро или некой ръждак втора употреба. Искам да кажа, че тая кола е вече дефицит откъм части и аз лично нямам интерес да карам кола с редки части. И пак добре че са 34-ките та нещо от тех ако е взаимозаменяемо иначе гредата е пълна![]()
Пак повтарям трябва да е масовка или 34 ако ще е 5-ца или 38 ако ще е 7-ца
Айде пускай им тока на хората
А може би просто за теб чашата е '' наполовина празна '' , а за Стоян , и за още двайсеттина човека е '' наполовина пълна ''..........начин на мислене е според мен ....
П.С. Хаос , дай линк на 20 Jahre-то , че нещо не мога да го открия , моля .

Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

М5 20 Jahre BMW Motorsport GmbH
предния капак и бъбреците не са оригинални, предната броня е неоригинална, джантите също
поисках му на човека повече снимки, ама още не е отговорил, иначе му знам името на собственика и вин-а на колата
като имам повече инфо ще пиша
предния капак и бъбреците не са оригинални, предната броня е неоригинална, джантите също
поисках му на човека повече снимки, ама още не е отговорил, иначе му знам името на собственика и вин-а на колата
като имам повече инфо ще пиша
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Is написа:DLVasilev написа:Стоянчо, пак че ти го кажем: Е32 е много убава кола, ма един калник да искаш не можеш да намериш кат ората, Или у дару за 1700 евро или некой ръждак втора употреба. Искам да кажа, че тая кола е вече дефицит откъм части и аз лично нямам интерес да карам кола с редки части. И пак добре че са 34-ките та нещо от тех ако е взаимозаменяемо иначе гредата е пълна![]()
Пак повтарям трябва да е масовка или 34 ако ще е 5-ца или 38 ако ще е 7-ца
Айде пускай им тока на хората
А може би просто за теб чашата е '' наполовина празна '' , а за Стоян , и за още двайсеттина човека е '' наполовина пълна ''..........начин на мислене е според мен ....
П.С. Хаос , дай линк на 20 Jahre-то , че нещо не мога да го открия , моля .
Забрави зимата бързо

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- Is.
- ентусиаст
-
- Кара: Едно М60 и някви М-ки
- Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....
JIKI_RACER написа: Забрави зимата бързо. нищо тя другата идва пак
, един ще има наполовина броня , друг ще няма наполовина ..начин на мислене викаш според теб.

А и не смятам , че за хората , които пишат / пишем тук удоволствието от един автомобил от типа на Е34 - Е32 се състои само в шофирането

П.С. .... нали знаеш , че ако не мУъкнеш първи ше ни заключат

Последна промяна Is. на 15 Май 2012, 15:52, променена общо 1 път
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Is написа:JIKI_RACER написа: Забрави зимата бързо. нищо тя другата идва пак
, един ще има наполовина броня , друг ще няма наполовина ..начин на мислене викаш според теб.
БлъснАх - поравИх , Стоян също .........на който не му се е случвАло да хвърли първия камък ...
А и не смятам , че за хората , които пишат / пишем тук удоволствието от един автомобил от типа на Е34 - Е32 се състои само в шофирането.
П.С. .... нали знаеш , че ако не мУъкнеш първи ше ни заключат
Eх карате се напразо...
Няма да забравя момента, в който под лъчите на луната се возех по чорапи на свежичкия въздух идващ от климатроника, докато в концертната зала наречена Е32, Джон Лорд, Ричи Блекмор и компания нарушаваха тишината и се грижеха темпомата да е настроен на 180км/ч и се чудех коя от екстрите още не съм изпробвал

Ама иначе Е32 не е хубава кола според вас

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Стоенчо , ма тя 180 дига ли бре
? мойта на 2 пъти ги вдига.

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
JIKI_RACER написа:Стоенчо , ма тя 180 дига ли бре? мойта на 2 пъти ги вдига.
Прави разлика между вдигна и поддържа на темпомат

И темата е с друга насоченост, така че просто престани с офтопика

38 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3