М5:))
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
М5:))
предлагат ми едно 95 г., леко ударено отпред, но не знам нищо за модела и въобще как се поддържа такъв звяр.....кажете си думата приятели:)))
- AGT
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото ми попадне .
- Мечтае да кара: Поне 790 iL xaxaxa
- Детайли за колата: Лачена 39_ка .
Ако е леко ударено за малко пари ще си го стегнеш.С разхода и данъка обаче как ще се оправяш не знам ? Питай по магазините за цени на най необходимите части, за да си създадеш впечатление за подръжката.Можеш ли да си го позволиш няма място за чудене.Успех от мен.
Съвет от КАТ !
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
"Не можеш ли да караш не си купувай книжка "
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Части за М5 от магазина НЕ!
Нямаш никаква гаранция, че не са менте, а с кола, която вдига до 280км/ч компромиси не се правят... Колата е звяр, но е адски скъпа за поддръжка ако искаш да я караш както трябва. Само като пример - дисковете и накладките са от 1.5 до 2 пъти по-скъпи от тези за твоята кола. Съединителят и той. Моторът е железен, но счупи ли се, просто не ми се мисли за какви пари става дума. Тази кола в България няма кой да я прави освен Дару Кар - никой майстор от квартала не и разбира... Няма и части по моргите...
От друга страна ако имаш пари си струва...
Провер дали колата има роуминг
...

От друга страна ако имаш пари си струва...
Провер дали колата има роуминг

Power is Nothing Without Insanity
ами за 1500 лв. ще се стегне.....иначе ми я дават тънко до 10000 лв ще легне всичко.....аз по скоро се боя че до морето ще изхарчи 5 туби бензин:)))
мен не ме притеснява двигателя, не смятам да гу чупя....а другото каквото и да е се ще се оправя....на 320 сложих сега за 1000 КОНИ , така че ще се оправя с накладки и тем подобни.....
мен не ме притеснява двигателя, не смятам да гу чупя....а другото каквото и да е се ще се оправя....на 320 сложих сега за 1000 КОНИ , така че ще се оправя с накладки и тем подобни.....
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
- Детайли за колата: Porsche 911 GT3 CS, Porsche 928 GTS 5spd, Porsche 928 RSR, Porsche 944 Turbo Cup, BMW540iA Touring, BMW E46 M3 SMG, Golf 3 GTI 16v, BMW Z4M Coupe (sold), BMW E61 M5 Touring (stolen),
Прав си - моят мотор е общо взето със същите характеристики като М5 и на градско под 20л/100км не пада. На дълъг път ги свалям до 15л/100км. Прави си сметката, че върви с 98... S38B38 гори маслото като топъл хляб - а 1л Castrol TWS 10W60 e okolo 20-30лв зависи от къде...
П.П. Задължително проверка в Дару преди покупката. Аз например скъсах ремъка на разпределителния вал преди 2 седмици и сега Porschе GB, които ми правиха проверката преди да купя колата се ръсят 1500 паунда за 4 нови клапана, гарнитури и разни други работи. Ако не бях ходил при тях, нали ме разбираш кой щеще да ги плаща тия работи...
Успех!
П.П. Задължително проверка в Дару преди покупката. Аз например скъсах ремъка на разпределителния вал преди 2 седмици и сега Porschе GB, които ми правиха проверката преди да купя колата се ръсят 1500 паунда за 4 нови клапана, гарнитури и разни други работи. Ако не бях ходил при тях, нали ме разбираш кой щеще да ги плаща тия работи...

Успех!
Леле...
Адаш, ти си му извадил душицата на тоя звяр :-)
Дано да ти оправят всичко добре.
А относно М5 - какво да ви кажа хора, за 10000 лв представям си каква е колата. Провери цената на М5 в www.mobile.de и ако не намериш по-ниска... хм... аз не бих я купил... По-добре 540.
Адаш, ти си му извадил душицата на тоя звяр :-)
Дано да ти оправят всичко добре.
А относно М5 - какво да ви кажа хора, за 10000 лв представям си каква е колата. Провери цената на М5 в www.mobile.de и ако не намериш по-ниска... хм... аз не бих я купил... По-добре 540.
Ти ше кажеш Алекс,че не никой не разбира и само в Дару Кар ги правели!Не е така!Почти във всеки окръжен град има по някой дето може да бара по М двигатели!То е много лесно бе,като ряжи алвъ и иеж!Разглобявал ли си веднъж ДВГ после вече е гайкаджийска работа!
Не ти трябва да си учил,да си ходил в лабораторий,по стажове и челен опит на поне 10 стари школи!
Аз доколкото разбрах от някой,М мотор за ремонт се пращал само при немеца!
Не ти трябва да си учил,да си ходил в лабораторий,по стажове и челен опит на поне 10 стари школи!
Аз доколкото разбрах от някой,М мотор за ремонт се пращал само при немеца!
- Alex 320i Cabrio
- Храбрият Свинар
-
Зависи от ремонта, но в Дару си правят М мотори. Като казах само там на ремонт - естествено, че има хора, които разбират от М коли извън София - например ти...
Ама колко са хората като теб и колко са лешперите? А и там имаш 12 месеца гаранция, която важи в цяла Европа - на Кабриото Дару му бяха оакали едни гарнитури и семеринги и BMW UK ми направиха ремонт без пари....

ей,приятел,не се доверявай много на Дару-Кар само знаят да те изръсят,на мен не можаха да ми обезвъздушат парното и ми казаха че ми е спукана главата,защото издувало системата,а главата и целия мотор бяха чистак бърсак,а едно приятелче го направи от раз,а не се е специялизирал само в тая марка,но ако ще го взимаш по-добре си смени жсички ремаци поне да знаеш на колко километри са!!! а ако искаш мога да ти продам моята 5-ца SCHNITZER 220k.c.,подръжката не е толкова скъпа и разхода не е от най-големите!!! каквото и да решиш успех!!! 

Алекс не се сърди но от нещата който написа няма почти нищо вярно но трябва да покараш М пауар за да разбереш .
1- градско гори 13-14 , извън 9-11 говоря за нормално каране
2- маслото не го гори като топъл хляб дават му 500мл на 1000км макс но това е като застраховка - ако го цедиш много на гонки си друпва масло нооо в нормите - вси4ки коли са така
3- частите - няма ментета а всичко е само БМВ оригинал просто никои не се е хванал да прави ментета за толкова малко разпространен автомобил но проблема е че за по особенни части по мотор-а се чака от 5-10 дни - по скъпи са но и по рядко се чупят - просто мотор-а е много здраво направен и ако се кара нормално а не както мен само на газ можеби сте изкара и повече от 500 000 км без сериозни ремонти
4- като механика мотор-а е супер елементарен - разлиаката от другите мотори е само в дроселите иначе няма разлика дали е М или обикновен - не е с хидравлични повдигачи и малко повече време отнема регулирането на клапаните но смятам че това не е проблем .
5 препорачително е да се кара с 98 ноооооо колата е с степен и електроника съобразени за 95 бензин и няма и ни наи малки симптоми за детонации
1- градско гори 13-14 , извън 9-11 говоря за нормално каране
2- маслото не го гори като топъл хляб дават му 500мл на 1000км макс но това е като застраховка - ако го цедиш много на гонки си друпва масло нооо в нормите - вси4ки коли са така
3- частите - няма ментета а всичко е само БМВ оригинал просто никои не се е хванал да прави ментета за толкова малко разпространен автомобил но проблема е че за по особенни части по мотор-а се чака от 5-10 дни - по скъпи са но и по рядко се чупят - просто мотор-а е много здраво направен и ако се кара нормално а не както мен само на газ можеби сте изкара и повече от 500 000 км без сериозни ремонти
4- като механика мотор-а е супер елементарен - разлиаката от другите мотори е само в дроселите иначе няма разлика дали е М или обикновен - не е с хидравлични повдигачи и малко повече време отнема регулирането на клапаните но смятам че това не е проблем .
5 препорачително е да се кара с 98 ноооооо колата е с степен и електроника съобразени за 95 бензин и няма и ни наи малки симптоми за детонации
[img]http://drifting-bg.info/landicar/landi.jpg/img]
10 мнения
• Страница 1 от 1