Проблем с ниво мер на нафта 525 тд
Модератор: Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- mimo1987
- младши ентусиаст
-
Проблем с ниво мер на нафта 525 тд
Колеги стрелката ми на нафтата не ми показва вярно сас сигурност не е от таблото защото сам го сменил и не е от него в резервоара сигурно има ниво мер на нафтата дали може да е от него.и как се отваря и нещо друго може ли да е.Просто не показва вярно от времне на време се по оправя ама пак пада....благодаря ви предварително.Да кажа и нещо друго имам проблем с електрониката на помпата мени обороти когато завартя волан или бутна нещо по електрониката ел стакла климатик и така... 

- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Re: Проблем с ниво мер на нафта 525 тд
Ето тема за нивото на горивото http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewtopic.php?f=7&t=239431
А относно другия проблем-може да е от плочката или инсталацията да не е наред. Другото, от което съм си патил (не на тази кола, но все пак може да ти е от полза) беше, че алтернатора не функционираше както трябва и при включване на фарове или какъвто и да е допълнителен консуматор, оборотите падаха.
Успех
А относно другия проблем-може да е от плочката или инсталацията да не е наред. Другото, от което съм си патил (не на тази кола, но все пак може да ти е от полза) беше, че алтернатора не функционираше както трябва и при включване на фарове или какъвто и да е допълнителен консуматор, оборотите падаха.
Успех

Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

3 мнения
• Страница 1 от 1