филтър за климатик
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
- nikk4o78
- кандидат ентусиаст
-
филтър за климатик
Здравейте , първо искам да се похваля за новата си придобивка , която е М50Б20 90г. черна преди две седмици я купих и сега се сбъсквам със следния проблем. Колата е с климатроник , поне така си мисля (не е с врътките на парното ами с копчета) , та като включа климатика(или парното ) да работи самия поток на въздуха е много слаб , та въпроса ми е имам ли филтър на климатика ,който може да се е запушил или някое моторче на клапа е запецнало , защото колата е седяла пет месеца без да се движи. Ако е имал някой този проблем , ще съм благодарен да ми даде съвет как да си помогна сам , защото ми искат 150лв за сваляне на таблото пък сега ги нямам. Мерси предварително 

- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
Честита придобивка!
Страхотен автомобил. Желая ти милиард километра с него.
Сега по въпроса. НЕ давай толкова пари. Проблема е елементарен, ровни из форума има много писано как се сменя филтъра, който ти със сигурност трябва да имаш.

Страхотен автомобил. Желая ти милиард километра с него.
Сега по въпроса. НЕ давай толкова пари. Проблема е елементарен, ровни из форума има много писано как се сменя филтъра, който ти със сигурност трябва да имаш.
- ktv
- оптимист-неверник
-
- Кара: старо Е 34
- Мечтае да кара: ново Е 34
- Детайли за колата: най- добрата
Здрасти!
Проблемът ти е във филтъра. Аз преди няколко дни си го смених сам по инструкцията за Е 34, която е във форума. Самия филтър ми излезе 20 кинта, от по- обикновените. Тоя с активен въглен е 35 левчета. Съвет от мен- изтегли си тая инструкция и действай. Честита придобивка и успехи!
Проблемът ти е във филтъра. Аз преди няколко дни си го смених сам по инструкцията за Е 34, която е във форума. Самия филтър ми излезе 20 кинта, от по- обикновените. Тоя с активен въглен е 35 левчета. Съвет от мен- изтегли си тая инструкция и действай. Честита придобивка и успехи!
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
- nikk4o78
- кандидат ентусиаст
-
Здравейте , щастлив съм че се оказа това,което Вие единодушно ме посъветвахте да направя. Смених филтъра и просто парното е неузнаваемо , климатика работи безупречно и аз съм на седмото небе
.Късмет на всички и БЛАГОДАРЯ 

6 мнения
• Страница 1 от 1