Предпазител на подгревните свещи
Модератор: Технически модератори
8 мнения
• Страница 1 от 1
- chino///M
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E34
- Детайли за колата: Комбинезон
Предпазител на подгревните свещи
Здравейте колеги,(търсих в търсачката,но нищо не открих)проблема е следния:преди няколко дена,една сутрин дизелака не искаше да запали(Е34 525ТДС '96г.комбинезон),закарах я в сервиза и ми казаха,че подгревните свещи не работят и предпазителя им е бил изгорял и са го сменили.Взех си колата смених свещите и хоп колата запали без проблем,загасих я и пак я запалих без никакъв проблем.Колата си пали на четвърт,обаче ми гори предпазителя,всеки път когато го сменя още на първото подгряване и бушона гори.Става въпрос за онзи бушон дето се намита при компютрите до дясното предно бумбе(50А)по голям ампераж от това няма.
Моля ви колеги ако някой се е сблъсквал с този проблем,нека да сподели решението му,или ако някой има идея от какво се получава или схема къде да търся проблема нека помогне.Благодаря предварително....
Моля ви колеги ако някой се е сблъсквал с този проблем,нека да сподели решението му,или ако някой има идея от какво се получава или схема къде да търся проблема нека помогне.Благодаря предварително....
- chino///M
- кандидат ентусиаст
-
Re: Предпазител на подгревните свещи
Ами и аз си мислех,че трябва да е 80А ама в магазина ми казаха,че по-голям от 50А не съществува 

chino///M написа:Ами и аз си мислех,че трябва да е 80А ама в магазина ми казаха,че по-голям от 50А не съществува
И ти им повярва

80а е бушона -смени магазина
- chino///M
- кандидат ентусиаст
-
Ок.Утре отивам в друг магазин за 80А.Ако той не изгори значи проблемът е,че майстора в сервиза ми е сложил по-малък бушон за да изгори и пак да се върна при него 

chino///M написа:Ок.Утре отивам в друг магазин за 80А.Ако той не изгори значи проблемът е,че майстора в сервиза ми е сложил по-малък бушон за да изгори и пак да се върна при него
Майстора ти е диагностирал проблема

Нали няма да си закараш колата в сервиз ,за да ти сменят бушон( тип пластина),като го знаеш кой е

то може и като си си сменял свещите да си оставил някоя хлабава гайка и да товари бушона
- chino///M
- кандидат ентусиаст
-
vinio написа:chino///M написа:Ок.Утре отивам в друг магазин за 80А.Ако той не изгори значи проблемът е,че майстора в сервиза ми е сложил по-малък бушон за да изгори и пак да се върна при него
Майстора ти е диагностирал проблеманедей го стреля
![]()
Нали няма да си закараш колата в сервиз ,за да ти сменят бушон( тип пластина),като го знаеш кой е
то може и като си си сменял свещите да си оставил някоя хлабава гайка и да товари бушона

- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Колега, 80А е бушона, той 50А затова ти гори. Смени го и проблема ще изчезне.
Нарочно са ти сложили такъв, та пак да идеш, работа да си намират
. Ей много мошеници се навъдиха
Успех
Нарочно са ти сложили такъв, та пак да идеш, работа да си намират

Успех

Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

8 мнения
• Страница 1 от 1