как се сваля врътката на вентилатора на парното
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
как се сваля врътката на вентилатора на парното
има ли шанс да се свали врътката за вентилатора без да се сваля касетофон както е в инструкцията без да поломя нещо 

- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
Колега да не те плаша ама за да смениш изгорелите крушки трябва да парчетисаш целия панел. Дето се вика зор гайка на терсене място. Внимавай после при поставянето да не объркаш кое жило от къде беше. Аз като го правих това упражнение подмених всички крушки, включително и на бордкомпа. Ако знаех какво ме чака нямаше да ги сменям честно. Да си стоят тъмни врътките му с врътки.

- slavianko
- старши ентусиаст
-
- Кара: Караше E34 528i turbo
re
и аз ги свалях на мойто. И да си призная и аз бая ядове брах. Но без нерви и малко търпение ставаVipers написа:Колега да не те плаша ама за да смениш изгорелите крушки трябва да парчетисаш целия панел. Дето се вика зор гайка на терсене място. Внимавай после при поставянето да не объркаш кое жило от къде беше. Аз като го правих това упражнение подмених всички крушки, включително и на бордкомпа. Ако знаех какво ме чака нямаше да ги сменям честно. Да си стоят тъмни врътките му с врътки.![]()
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.
6 мнения
• Страница 1 от 1