Зумер
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- маречков
- ентусиаст
-
- Кара: е34,е39, МL320, е70 4.8 и F 15
Зумер
Колеги, чудя се тази колица що няма зумер за фаровете? Или има, обаче вчера ровнах и неможах да намеря такъв, нито кабелче, нито място оставено, абе нищо дето да ми казва че е имало фабрично. Не ми се ще да ровя жици и да приспособявам, но ако наистина няма, ще си направя щото оня ден ги забравих и се сещайте в 3 посред нощ как съм псувал, обаче нали кола с главно "К" карам просто ги угасих и след 30 минути престой възпламених звяра
.

- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Има, имаааааааааааааааа.
Сваляш кората под кормилото(No10 на горната картинка) и ще видиш едно цилиндрично чудо(No 23 на долната картинка) с мнооооого кабели и неговия държач (No 24 на долната картинка)мнооооооого дупки откъм кората.

- маречков
- ентусиаст
-
Хааа това 23 го знам и от него тръгнах, но до него тоци от фарове нема. Моя май е само за канбанката на + 3 градуса
. В него влиза 1 купунг с мисля 5 кабела, но има място в зумера за още един с 3 кабела.
Хайде пичове идаи

Хайде пичове идаи

- маречков
- ентусиаст
-
Такааааааааааа, аз намерих още един купунг с 5 кабела дето също може да влезе в зумера(на мястото на другия де), но като меря с мултицета и в него признаци на живот от фаровете няма, ама не посмях да ги разменя да не прецакам нещо
.

- маречков
- ентусиаст
-
Защо ми се струва, че преди време се чуваше някакъв зумер за забравени фарове в колата. Мисля че имаше. После ще проверя и ще доложа Very Happy
Romario, искам само да те помоля, ако можеш да видиш в твоя зумер колко куплунга влизат, ако са два, да знам, че да търся моя втория(дето е с 3 кабела).
Благодаря предварително.

- маречков
- ентусиаст
-

Аз минах по жиците снощи и накрая реших, че с добрата няма да стане и

Хайде със здраве

9 мнения
• Страница 1 от 1