проблем с тока - колата гасне
Модератор: Технически модератори
48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Re: проблем с тока - колата гасне
Здравей, аз съм имал подобни проблеми с м40 при който разширителния съд е на радиатора - все пак ако твоя случай е като на картинката от първата страница. Стегни всички маркучи и наливай вода към мотора през този който отива към радиатора (отгоре), като можеш да и помагаш с орално надуване
от твоя страна - би трябвало да чуваш бълбукане... Според мен нямаш достатъчно охладителна течност в системата. След това запали колата и я чакай да позагрее. Не забравяй да отвориш парното на топло, после отвивай капачката на радиатора или през пробката за обезвъздушаване. Би трябвало водната помпа да ти изгони въздуха от системата. Успех.

"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
KPETEH написа:Здравей, аз съм имал подобни проблеми с м40 при който разширителния съд е на радиатора - все пак ако твоя случай е като на картинката от първата страница. Стегни всички маркучи и наливай вода към мотора през този който отива към радиатора (отгоре), като можеш да и помагаш с орално надуванеот твоя страна - би трябвало да чуваш бълбукане... Според мен нямаш достатъчно охладителна течност в системата. След това запали колата и я чакай да позагрее. Не забравяй да отвориш парното на топло, после отвивай капачката на радиатора или през пробката за обезвъздушаване. Би трябвало водната помпа да ти изгони въздуха от системата. Успех.
вчера точно по този начин го правих и наистина като надувах се изгони въздух но така е и не се оправи
- Jordana
- старши ентусиаст
-
- Кара: през просото
- Мечтае да кара: леговището на смог
- Детайли за колата: баничарка
Е ми не става бързо .Още един път процедурата .Малко странно ми се вижда да няма парно пък да е загряла.
Горното мнение е създадено главно с развлекателна цел и може да съдържа недоказани факти и обстоятелства . Никога не повтаряйте описаните екперименти и изказаните мнения у дома - те могат да бъдат опасни за Вас !
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
....АВИТОХОЛ /Атила/ живя 300 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
Синът му ИРНИК /ЕРНАК/ живя 150 години. Родът му Дуло, а неговата година дилом твирем.
ГОСТУН 2 години. Родът му Ерми, а годината му докс твирем.
КУРТ управлява 60 години. Родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
БЕЗМЕР 3 години, а родът му Дуло, а годината му шегор вечем.
Именник на българските ханове ...
48 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4