Гарнитура на капака на двигателя
Модератор: Технически модератори
24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Re: Гарнитура на капака на двигателя
jullydjs написа:Въпросните шаиби за които говореше колегата са лееко гумени и ако не са сменяни никога, квато и гарнитура да турнеш пак ше тече, таа ако не ти се клепа със силикон бегай за гумените шаибички (неса скъпички) може даже и на цената на силикона да ти стъпят и все пак ако слагаш силиконче после не забравяй секача ако решиш да демонтираш за нещо
Секач ще взимаш ако не го оставиш да изсъхне , подсъхне ли малко няма проблем после.

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Аз бях с чисто нова гарнитура Виктор Ренц и течеше, ама не щото нещо по капака и главата не е в ред, ами заради маслото 10в60 - може би ментак. Та сипах 5в40 и теча ми спря, но и при мен се появи това тресене и придърпване, ти сменял ли си лули или само като изчисти маслото се оправи?!
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
сменях. са свали капака...избарши с обеезмаслител гарнитурата...,мазни силконец по блока и затвяряй след час.и вътре пак дет са луличките.
огледай ако са нацепени зимай нови.
огледай ако са нацепени зимай нови.

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Викторчо само за силикон го търсете
Гарнитура само Пайен или Гьоце
Естествено за заместител на оригинала
При правилно стрягане и липса на проблеми с повъхностите може и без силиконче да се мине
И за да е всичко наред>
Номера 8 и 9

Гарнитура само Пайен или Гьоце

При правилно стрягане и липса на проблеми с повъхностите може и без силиконче да се мине

И за да е всичко наред>
Номера 8 и 9

- petarv
- кандидат ентусиаст
-
колко пари е тая гарнитура бре колеги, че и на мен ми обади тоя проблем, двигатела ми е същия м50 150 коня бензин. Сега му сложип полусинтетично масло и ми офърга отпред дето е пластмасовия капак до перката.
Та се чуда да не пробвам ли преди това с тези шайбички дето казвате... Какви са точно тия шайбички, за какво да търся като марка ли модел
Та се чуда да не пробвам ли преди това с тези шайбички дето казвате... Какви са точно тия шайбички, за какво да търся като марка ли модел
живей живота си и карай BMW
- Vikenso
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW e34 Renaut Megane Lada 2106
- Мечтае да кара: Kawasaki zx14r
Най-доброто решение на проблема е: да си вземеш течна гарнитура около 15петнадесет лева е налей я върху старата и няма да има ядове
това ти е играта 

- Wet Willy
- Потребител
-
- Кара: 520i M50B20
- Мечтае да кара: e34 M5 S38B38
Колеги, споделете колко парички струват тези гарнитури, че и аз скоро ще трябва да се запътя към магазина за тях
Ако може и съвет върху кои да се спра, че гледам има разногласие по темата.

- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
сменях. са свали капака...избарши с обеезмаслител гарнитурата...,мазни силконец по блока и затвяряй след час.и вътре пак дет са луличките. огледай ако са нацепени зимай нови.
Гледах, не са нацепени, обаче бубините са 3 Бош и 3 с щампа на БМВ. Не съм сигурен че са взаимно заменяеми. Чистих ги каналите за свещите, че имаше масло в някои, след това почна да работи по-добре, но не е като преди. Придърпването изчезва след като загрее колата. Напролет ще се боря с тоя проблем.
Цената на Виктор рейнц гарнитурата беще около 40 лева по спомен.
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- Wet Willy
- Потребител
-
- Кара: 520i M50B20
- Мечтае да кара: e34 M5 S38B38
Благодарско 

24 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2