ПОМПА 525 ТДС
Модератор: Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- didko84
- Потребител
-
- Кара: е 34 525 tds kombi
ПОМПА 525 ТДС
МОЖЕТЕ ЛИ ДА МИ КАЖЕТЕ КАК РАБОТИ ПОМПАТА В РЕЗЕРВОАРА НА Е34 525 ТДС ! ДАЛИ ПОСТОЯНО ПОДАВА ГОРИВО ИЛИ САМО ПРИ ЗАПАЛВАНЕ . РАБОТИ ЛИ КОЛАТА ПРИ ИЗГОРЯЛА ПОМПА ! ИМАЛИ ЗНАЧЕНИЕ ВЪРВЕНЕТО ! ЗАЩОТО СЕ СЪМНЯВАМ ЧЕ МОИТА НЕ РАБОТИ КАТО И ПОДАМ + НА 23 БУШОН НЯМА НИКОИ !
Re: ПОМПА 525 ТДС
Колега, искам да те помоля занапред да не използваш главни букви в мненията си - това е против правилата за приемлива употреба!
- didko84
- Потребител
-
- Кара: е 34 525 tds kombi
Postman написа:Колега, искам да те помоля занапред да не използваш главни букви в мненията си - това е против правилата за приемлива употреба!
няма проблем
колега,моята беше изгоряла,и колата не иска да пали.на дърпане пали и гасне,не може да се форсира.като дадеш на контакт,трябва да я чуваш в багажника
Като подгрява бачка , след това трябва пак да бачка постоянно. Ако не подгрява не работи обаче запалиш ли пак си върти до припадък . Пали си и без нея стига да имаш 15-20 литра в резервоара гориво иначе нъцки и дори ако си на границата нанагорнище може да те остави. Обаче според мен има и едно обаче ако нямаш добра плътност в горивната система може да нямаш доброто палене ис достатъчно гориво пък и да гасне , или оставяш я нагоре с муцуната на стръмно и на заранта ако не ще да припали не бачка гадината . Но пак си има изклщчения на мен с изгорял клапан на ГНП си се прибрах от 130км е вярно с максимална 70км/ч тъй че живота е шарен . Порвери си я тая помпа хем и ще видиш кво е дереджето на цедката преди нея , често от запушване не иска да върви прилично колицата че даже и в един момен пова да гасне .
- D_U_D_E_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34 TDS
- Мечтае да кара: M5 с гуми за горене
и аз имам големи съмнения за моята, то даже не са и съмнения.
Четох и форума че може и без помпа, с поставяне на клапанче което да не връща горивото. Но много ми се иска да я отворя, че с нея и поплавъка в резервоара.
Някой правил ли я е тази интервенция.
Четох и форума че може и без помпа, с поставяне на клапанче което да не връща горивото. Но много ми се иска да я отворя, че с нея и поплавъка в резервоара.
Някой правил ли я е тази интервенция.
- Wenzy
- старши ентусиаст
-
- Кара: Е34 М51Д25
Клапанче съм си сложил между гумата и резервоара и съм доволен, помпата ми работи и нивото на нафтата подържам и съм здраво подсигурен
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
аз моето клапанче го сложих м/у филтъра и помпата,иначе помпата до колкото знам работи докато запалиш и малко след това(няколко секунди)иначе може и да пали без помпа но трябва да има 20 кила минимум вътре и падне под това ниво става мъка,поплавъка аз го преправих малко и сега си показва даже и между 0 и 20 коректно
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- dido_lom
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е34 тдс
- Мечтае да кара: 740
golov_bg написа:аз моето клапанче го сложих м/у филтъра и помпата,иначе помпата до колкото знам работи докато запалиш и малко след това(няколко секунди)иначе може и да пали без помпа но трябва да има 20 кила минимум вътре и падне под това ниво става мъка,поплавъка аз го преправих малко и сега си показва даже и между 0 и 20 коректно
+1

- D_U_D_E_
- младши ентусиаст
-
golov_bg написа:аз моето клапанче го сложих м/у филтъра и помпата,иначе помпата до колкото знам работи докато запалиш и малко след това(няколко секунди)иначе може и да пали без помпа но трябва да има 20 кила минимум вътре и падне под това ниво става мъка,поплавъка аз го преправих малко и сега си показва даже и между 0 и 20 коректно
колега малко информация може ли да дадеш за това както си правил по поплавъка. И клапанче от лада ли сте слагали.
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
клапанчетата са универсални 10лв струва(макар че са му много тея пари)и няма нищо особенно в него иначе за поплавъка е това
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 7&t=239431
http://www.bmwpower-bg.net/forums/viewt ... 7&t=239431
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- D_U_D_E_
- младши ентусиаст
-
12 мнения
• Страница 1 от 1