Питане за ел. люк
Модератор: Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- hammy
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e39 525d touring, е53 Х5 3.0d
Питане за ел. люк
Здравейте колеги, искам да попитам мога ли да си сложа ел. задвижване (редукторчето с ел. моторчето) на люка, като се има предвид, че оригинално задвижването ми е с ръчка ама тя се счупи.
Като свалих кората на тавана установих, че висят доста неизползваеми кабели с букси около люка, та се чудя дали не е възможно да се монтира въпросното задвижване.
Като свалих кората на тавана установих, че висят доста неизползваеми кабели с букси около люка, та се чудя дали не е възможно да се монтира въпросното задвижване.
Възможно е, най-добре да идеш и да вземеш от една морга целия ел. пакет на люка, да си го монтираш и да не се занимаваш с глупости да преправяш с неоригинални чаркове и побългарени похвати, щото после ще береш ядове, а и не е сигурно, че ще стане.
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
.
да става аз си го направих... сменя се механизма горе то е съвместим с дупките за бол4етата и другите ,та сменя се механизма с такъв къвто ти трябва ( с мотор4е ) и после ве4е 6те види6 как 6те го свърже6, ако купи6 и оправлението си го слага6 както си е ако не( аз не съм си го купил ) просто тегли6 плиус от някъде и го свързва6 към ком4ето и към мотор4ето по определения на4ин и така става.. при мен проблеми няма никакви си4ко си е на 6 

Живей така, че като умреш и Дявола да запали свещ на гроба ти!

Части за Е34 - тел.0899 828 626

Части за Е34 - тел.0899 828 626
3 мнения
• Страница 1 от 1