проблем с жабката
Модератор: Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
- rakiahooligans
- Потребител
-
- Кара: E34 M50B20 Vanos
проблем с жабката
Жабката ми е заключена и дръжката е счупена и немога да я отлюча , та въпроса ми е как да я сменя без да счупя нещо?
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
Re: проблем с жабката
а патрона за ключа седи ли си или и той липсва?мисля че като откачиш двата държача от долу които я държат и я размърдаш наляво надясно ще се падне(поне моята така съм я отварял веднъж)
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
golov_bg написа:а патрона за ключа седи ли си или и той липсва?мисля че като откачиш двата държача от долу които я държат и я размърдаш наляво надясно ще се падне(поне моята така съм я отварял веднъж)
Така ще стане трудно. Всъщност не е нищо особено, ако ключа е при теб, щото като го завъртиш, няма какво да натяга куките отстрани и тогава като я размърдаш, ще падне
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- rakiahooligans
- Потребител
-
ами липсва ми и ключалката и дръжката за отваряне
- Митко Пурата
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 и Е36
- Мечтае да кара: Опел или Форд
Колега, като ти се-е счупила дръжката патрона е изпаднал заедно с нея и остава металната шина за която се-е държала дръжката.
Някъде до шината има едно метално палче, бутни го (мисля че беше наляво) и жапката ще се отвори.
Аз имам една счупена жапка и все пак ще погледна дали беше точно така, но сто процента се отваряше лесно.
Някъде до шината има едно метално палче, бутни го (мисля че беше наляво) и жапката ще се отвори.
Аз имам една счупена жапка и все пак ще погледна дали беше точно така, но сто процента се отваряше лесно.

- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
пусни една снимка на ситуацията с липсващара дръжка, за ориентация, ако е удобно де
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

- rakiahooligans
- Потребител
-
утре ше снимам и ще пусна снимка
- abracadabra
- младши ентусиаст
-
Здравейте колеги, искам да Ви питам как изглежда дясното палче на жапката на Е36 -1992г. седан,-това където влиза в таблото и изключва лампичката вътре в жапката. Моето е счупено, така я купих. И лампичката си свети постоянно. Сега я свалих и видях че края на дясното палче на жапката е счупено и за да си залепя или прикача някак нещо , ми е нужно да видя как ще трябва да изглежда. Така че ако имате книмка на свалена здрава жапката на Е36 -1992г. седан, -моля дайте линк или тук пуснете снимката. Благодаря Ви предварително. Тук ми е много помагано и вярвам че и сега ще сех озове някой. То е нужно да я скицира някой -пак ще се ориентирам.
Злото е безсилно, когато Доброто е Безстрашно!
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
abracadabra написа:Здравейте колеги, искам да Ви питам как изглежда дясното палче на жапката на Е36 -1992г. седан,-това където влиза в таблото и изключва лампичката вътре в жапката. Моето е счупено, така я купих. И лампичката си свети постоянно. Сега я свалих и видях че края на дясното палче на жапката е счупено и за да си залепя или прикача някак нещо , ми е нужно да видя как ще трябва да изглежда. Така че ако имате книмка на свалена здрава жапката на Е36 -1992г. седан, -моля дайте линк или тук пуснете снимката. Благодаря Ви предварително. Тук ми е много помагано и вярвам че и сега ще сех озове някой. То е нужно да я скицира някой -пак ще се ориентирам.
колега това е раздел Е34(5ците)за е36 се обърни към съответния раздел във форума,ако тук някой може да помогне добре,но мисля,че по добре да се обърнеш към колегите с е36...
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- abracadabra
- младши ентусиаст
-
ОК, просто не погледнах че е за Е34. Само жапка открих и ...Благодаря, ще го пусна въпроса и в подфорума за Е36. 

Злото е безсилно, когато Доброто е Безстрашно!
- rakiahooligans
- Потребител
-
Ами аз снимах , ама нещо снимките не станаха добре и нищо не се вижда , та няма да ги качвам.Междодругото видях го това палче , но нещо немога да я отворя.Като го бутна леко се чува щракване , а като го бутна по силно не се отваря.
- Митко Пурата
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 и Е36
- Мечтае да кара: Опел или Форд
Колега, какво стана със жапката?

- rakiahooligans
- Потребител
-
беше заяло едното щифтче и малко трудно я свалих и я посчупих малко , но тя беше гадна и за смяна .
14 мнения
• Страница 1 от 1