проблем с нафтова помпа
Модератор: Технически модератори
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
Re: проблем с нафтова помпа
niki_524TD написа:ами човека при който ходя е монтьор и каза че с този вариант ще стане работата а за гарнитурите той ми сложи нови дано да няма усложнения
Само с новите гарнитури ще е станала работата.Това фрезоване е пълна лудост(пиша го за колегите,които още не са го направили).не се пили или шлайфа нищо по помпата,защото:
-при шлайфане на капака на плочката има вероятност да почне да закача във четеца;
-при шлайфане на плочката,тя ляга по ниско и почва да затяга диска на хидравличната ос,като нищо може и да се счупи оста;
-при шлайфане на страничните капачета на гнп(долу при авансатора) тогава аванса губи центровка-не случайно там при пружината се подлагат шайби;
-за ротора е обяснил колегата;
Затова ако има крив капак от гнп е по-добре да се търси нов такъв отколкото да се фрезова.
- niki_524TD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 320
- Мечтае да кара: m5 e60 edition race
- Детайли за колата: дата на производство 1994 автоматик с абс, ел. стъкла, шибедах, климатик, парктроник и др ..
еми значи да се моля да няма усложнения и другия път да си отварям очите , просто се подлъгах че уж е майстор и разбира но явно е било за да ми вземе парите само.... дано поне не тече повече
Бог прощава притежателите на БМВ не
Жив и здрав колега поне разбираш от дума пък и по твойта тема писаха хора с опит ( без мен де ) и знаят какво и как. Та тези уплътнения им идва времето един ден и се сменят с нови в това няма нищо лошо или да го пишеш кат няква кой знае каква повреда , гадното е че почти в 99% от случаите тръгват и другите уплътнения където си трябва сваляне на цялото ГНП хем и профилактика да му се направи , затова очаквай включване ( дано да те отмине ама ...) затова и първите постове бяха на дизелджия да идеш да направи цялата процедура наведнъж. и тва с фрезоването беше ненужно и понякога опасно , кат видиш профила на долната гарнитура ще разбереш пък и помпата отворена да скиваш пак ще ти стане ясно. Успех и безаварийни.
- niki_524TD
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 320
- Мечтае да кара: m5 e60 edition race
- Детайли за колата: дата на производство 1994 автоматик с абс, ел. стъкла, шибедах, климатик, парктроник и др ..
мерси на всички колеги които писаха вече ще си имам едно на ум и дано всичко да е наред ако не ще мина както каза горния колега прес цялата процедура и поне ще съм спокоен успех на всички колеги които писаха и на вас също безаварийни 

Бог прощава притежателите на БМВ не
19 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2