m20b20 губи обороти и гасне
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- BlueZone
- Потребител
-
- Кара: BMW E34 520i
- Мечтае да кара: BMW M6
m20b20 губи обороти и гасне
От няколко дни насам се получава нещо необяснимо за мен с оборотите - паля колата, оставям я да загрее няколко минути, след това тръгвам и във всеки един момент, в който спра на кръстовище и изключа от скорост, оборотите падат до около 500 и след това гасне. Оправя се чак, когато няколко пъти я изръчкам докъм 4000 оборота. Вчера я оставих да загрява по-дълго време - някъде около 10-15 мин. и тогава вече изчезна тоя проблем с гасненето и при изключване от скорост пада до 700-800 някъде и си държи там стабилно. Сега, ясно ми е, че си е общо взето зима, ама толкова време загряване не знам дали е в реда на нещата.
Някой може ли да ме светне защо се получава така и ако има някакъв проблем, къде да го търся.
Благодаря предварително
Някой може ли да ме светне защо се получава така и ако има някакъв проблем, къде да го търся.
Благодаря предварително

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Re: m20b20 губи обороти и гасне
BlueZone написа:От няколко дни насам се получава нещо необяснимо за мен с оборотите - паля колата, оставям я да загрее няколко минути, след това тръгвам и във всеки един момент, в който спра на кръстовище и изключа от скорост, оборотите падат до около 500 и след това гасне. Оправя се чак, когато няколко пъти я изръчкам докъм 4000 оборота. Вчера я оставих да загрява по-дълго време - някъде около 10-15 мин. и тогава вече изчезна тоя проблем с гасненето и при изключване от скорост пада до 700-800 някъде и си държи там стабилно. Сега, ясно ми е, че си е общо взето зима, ама толкова време загряване не знам дали е в реда на нещата.
Благодаря предварително
Мен ми го прави лятото, преди 2г чистих стъпково моторче и се оправи, сега пак, ама не съм стигнала до него...като загрее, спира да гасне ...
Има тема за почистване на стъпково моторче .... viewtopic.php?f=7&t=240916
Пробвай

Много като тебе вече плакаха ...
- BlueZone
- Потребител
-
- Кара: BMW E34 520i
- Мечтае да кара: BMW M6
Мерси за инфото. Това беше едно от предположенията ми, ама няма как да съм сигурен, щото не съм хич разбирач
Затова и си питам 

- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
BlueZone написа:Мерси за инфото. Това беше едно от предположенията ми, ама няма как да съм сигурен, щото не съм хич разбирачЗатова и си питам
Ще станеш

Прегледай важните теми, повечето отговори ги има там

Много като тебе вече плакаха ...
4 мнения
• Страница 1 от 1