Прокапа ми шибедаха на комбито
Модератор: Технически модератори
7 мнения
• Страница 1 от 1
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Прокапа ми шибедаха на комбито
Сношти ми прокапа точно над мен в/у шофьорската седалка и тя подгизна яко.Интересно е че по време на проливния дъжд не капеше а след това.Кажете каде в Пловдив оправят този проблем че се пищисах снощи.Оплатнения ли се сменят или какво.Той и без това като минавам през неравности дранчи целия.

- NAPSTERS
- старши ентусиаст
-
- Кара: Каквото запали
значи пьрво провери да не се е запушила някоя от трабичките дето се оттича водата през тях,намират се зад задните колела и често се набиват с кал и се запушват и в последствие шибито прелива и протича. сьщо така провери дали се затваря пльтно.
дано сьм бил полезен
дано сьм бил полезен

за дрънченето... до сега не съм се возил на комби на което шибедаха да не издава някакви гадни звуци ...
иначе на мен есента ми се случи да ми протече но така и не разбрах каква беше причината защото това е единствения такъв слъчай... просто го отворих и го затворих пак (въпреки че изглеждаше напълно затворен) и спря да тече и от тогаване съм имал проблеми... явно понякога не се затваря както трябва..
иначе на мен есента ми се случи да ми протече но така и не разбрах каква беше причината защото това е единствения такъв слъчай... просто го отворих и го затворих пак (въпреки че изглеждаше напълно затворен) и спря да тече и от тогаване съм имал проблеми... явно понякога не се затваря както трябва..
- dinozab
-
-
И аз направих така отворих го и го затворих ама ша видим.А с какво мага да ги изчистя тия канали всмисял с някакъв тънак тел ще стане ли или мога да прецакам нещо
За дрънченето мисля откакто съм я взел колата и не ми идва на ум какво може да се направи освен да се свали целия люк и да се види вътре от какво тропа.

- bat Jeko
- младши ентусиаст
-
Здраве да е
Остави тази идея с телта , че ще ги надупчиш маркучите.
Отвори си шибидаха, и после задните врати и се качи на праговете тъка че да ги виждаш тези дупки добре, измии си с гъба всичката кал дето се е събрала там и налеи малко водичка за да видиш къде е проблема.Ако не се изтича значи са запишени.
Аз преповъчвам да ги накиснеш и после да ги издухаш с въздух.Те винаги пропускат по малко вода тъка че за час два ше се размекнат боклуците/освен ако не живееш до бетоновия възел и всичко е в цимент/
После ги духваш с въздух ама не юнашката че да не се откачат от накраиниците и си караш спокоино.
На мен колко вода ми се изля . за какъв дъжд ставаше дума бедна ти е фантазията,Вънка спря вътре не , и си го оправих , ама ....
Пробваи , и умната
Good luck
Остави тази идея с телта , че ще ги надупчиш маркучите.
Отвори си шибидаха, и после задните врати и се качи на праговете тъка че да ги виждаш тези дупки добре, измии си с гъба всичката кал дето се е събрала там и налеи малко водичка за да видиш къде е проблема.Ако не се изтича значи са запишени.
Аз преповъчвам да ги накиснеш и после да ги издухаш с въздух.Те винаги пропускат по малко вода тъка че за час два ше се размекнат боклуците/освен ако не живееш до бетоновия възел и всичко е в цимент/
После ги духваш с въздух ама не юнашката че да не се откачат от накраиниците и си караш спокоино.
На мен колко вода ми се изля . за какъв дъжд ставаше дума бедна ти е фантазията,Вънка спря вътре не , и си го оправих , ама ....
Пробваи , и умната
Good luck
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- dinozab
-
-
Та така отпушех канала предния ляв откадето прокапа с въздух.Но проблема не е само в каналите а и в праговете особенно в десния там се събира най-много мръсотия по обясними причини.Та значи той се бе напълнил целия с кал и като пуснах въздух от горе в прага се чуваше балбукане.Самият праг трудно се отича от водата защото беше пълин с кал.Свалих го и го изчестих от него падна сигорно една кофа кал и сега всичко е наред.Ни ми остана време за левия но другата седмица ще почистя и него но той е явно доста по-чист защото като сипя вода от горе от него си върви сруйка на земята и не задържа вода.Така че самите канали не се запушват щото са доста големи и досто вада преминава през тах.Затлачва се доло в прага от кал и е хубаво той да се свали и почисти за да няма изненади при по-силен дъжд.
7 мнения
• Страница 1 от 1