Проблем със съединител. Може би е помпа.
Модератор: Технически модератори
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- Ronka
- русата мафия!
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Re: Проблем със съединител. Може би е помпа.
TheBoss написа:Кат ти казвам, че е кипнала - ще слушаш батко си!!!! Аз преди месец нали сменях помпа. Али му се откачи крака да помпи. Накрая като поля с канчока и пара излезна(познай защо не го правих сам). Но сега всичко е ОК. Стеф ще има добра кола с добър съединител. Само дето като спирам чувам един странен шум в предните колела. Има накладки, няма кривини на дисковете, воланът не мърда. Но ми е странно. Появява се само при рязко спиране от висока скорост. За ЕКУто, ако искаш ела да ги сменим за проба. Аз и без това карам на газ. Квото и да е, няма да ме притеснява. А и мога да си бръмча с 32ката. Но сигурен ли си, че не е дебиЛомер? Нали се оплакваше преди време от него? Каквото и да е, идвай и да сменяме. Ронката може и тя да дойде, да ги държи. ЕКУ и дебиЛомер де
Може да сложим и от старата за проба, трябва да са читави

СичкУ може Ронката

Тъкмо да се видим

Много като тебе вече плакаха ...
Re: Проблем със съединител. Може би е помпа.
Ronka написа:TheBoss написа:Кат ти казвам, че е кипнала - ще слушаш батко си!!!! Аз преди месец нали сменях помпа. Али му се откачи крака да помпи. Накрая като поля с канчока и пара излезна(познай защо не го правих сам). Но сега всичко е ОК. Стеф ще има добра кола с добър съединител. Само дето като спирам чувам един странен шум в предните колела. Има накладки, няма кривини на дисковете, воланът не мърда. Но ми е странно. Появява се само при рязко спиране от висока скорост. За ЕКУто, ако искаш ела да ги сменим за проба. Аз и без това карам на газ. Квото и да е, няма да ме притеснява. А и мога да си бръмча с 32ката. Но сигурен ли си, че не е дебиЛомер? Нали се оплакваше преди време от него? Каквото и да е, идвай и да сменяме. Ронката може и тя да дойде, да ги държи. ЕКУ и дебиЛомер де
Може да сложим и от старата за проба, трябва да са читави![]()
СичкУ може Ронката![]()
Тъкмо да се видим
Арно, ке се видим. Само от сега да кажа, че ЕКУ-то на Босев нема да стане. Имам го същото. И дебитомер не е. Сигура. Мене ми требе ЕКУ БОШ 402 за проба, ама то и там е една страшна попара - различни версии софта и не нам си още кво. Ма, ще си организираме една срещица

"Няма нищо по-хубаво от това да се изсереш на метеното и няма нищо по-лошо от това да метеш изсраното" - древна мъдрост
17 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2