смяна на двигателя тдс със 30д възможнолие???

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: Е34 525ТДС
Мечтае да кара: Е 38 Дизел
Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee

Re: смяна на двигателя тдс със 30д възможнолие???

Мнение от \MITETO\ DSB » 25 Окт 2011, 21:54

gruevvv написа:
\MITETO\ DSB написа:
gruevvv написа:здр не искам да купувам друга кола имам поло 1.4 дизилак и ми върше страшна работа просто искам да оправя е 34 че мн ми харесва и да сменя мотора,знаете добре ,че 2,5 тдс е доста проблемен двигател вече го ядох едимпат със главата сега ми се струва че помпата ще издава багажа..така или иначе чакам да я вкарвам за пално боидисване и се чудя пак ли черна да я боидисам или тъмно сиф мат днеска видях една троика боидисана така мн яко и седеше проблема е мотора и какъв по точно и колко горе доло ще ми легни това удовоствие

Това за проблемен двигател в кой филм го гледа? :dunno:
Иначе по темата възможно е вече има такава кола и се кара.

не съм го ледал колега а съм патил и за това ти казвам няма смисал да говорим че няма проблеми тдс защото не е така мога да ти изреда поне 4 проблема които се случват на 90% от тдс !!!!!кат почнеш верига помпа ,,не пали като е топла пукане на глава и тем подобни!!! но ясно почти реших проблема със сигорност ще купя чисто нов двг говорих със бмв доставчеците и ще ми легни около 5000 еуро да се надява ме че ще излезне сполочлив ... благодаря на всички за мнението ви и успех за на пред:)

Значи всички Тдс дето съм имал са от другите 10% :mhihi:
Изображение

младши ентусиаст
Аватар

Мнение от latrel » 25 Окт 2011, 23:24

според мен по-добре основен ремонт за 1500лв, диагностика на турбото (евентуално рециклиране), нов термостат, водна помпа, радиатор, виско, чип, почистен дебитомер, нови маркучи, ново окачване, нови гуми и ще се радваш на нова кола за по-малко от 5000лв

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 27 Окт 2011, 18:51

latrel написа:според мен по-добре основен ремонт за 1500лв, диагностика на турбото (евентуално рециклиране), нов термостат, водна помпа, радиатор, виско, чип, почистен дебитомер, нови маркучи, ново окачване, нови гуми и ще се радваш на нова кола за по-малко от 5000лв

Колегата май не е в БГ. За това му излиза по-евтино да вземе нов мотор.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

Предишна

Назад към E34