Изхвърли ми маслото-проблема решен
Модератор: Технически модератори
64 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5
- sniper74
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
Re: Изхвърли ми маслото
при мен се получи скоро
ставам на обяд гледам на пръчката няма масло, налях четири литра, карах какво карах и вечерта вадя пръчката и пак суха
като я закарах на майстор се оказа гарнитура на масленият филтър скъсана и от там ми избиваше маслото, оказа се че там налягането е пет бара и за това чезнеше толко много масло
дано да съм помогнал
ставам на обяд гледам на пръчката няма масло, налях четири литра, карах какво карах и вечерта вадя пръчката и пак суха
като я закарах на майстор се оказа гарнитура на масленият филтър скъсана и от там ми избиваше маслото, оказа се че там налягането е пет бара и за това чезнеше толко много масло
дано да съм помогнал
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
- Владо
- старши ентусиаст
-
- Кара: myCar 5.3. and iCar 3.9.
- Мечтае да кара: още по-бавно
- Детайли за колата: ...
01" 525d m57
04" X5 m57
06" Liberty 2,8 CRD
Re: Изхвърли ми маслото-проблема решен
... и дано по-често отваряш капака ...
две неща се правят при яко омасляване...
1/ мие се мотора и коша качествено
2/ долива се, пали се и се гледа... ако няма нищо видимо се кара 10-20км и пак се гледа... докато се хване...
и мен ме е пращал "майстор" на основен ремонт едва ли не от пробил датчик за налягането на маслото
2/ долива се, пали се и се гледа... ако няма нищо видимо се кара 10-20км и пак се гледа... докато се хване...
и мен ме е пращал "майстор" на основен ремонт едва ли не от пробил датчик за налягането на маслото

- arr0gance
- младши ентусиаст
-
- Кара: й, и утре е ден.
- Мечтае да кара: Active Autowerke.
Владо написа:... и дано по-често отваряш капака ...
Проблема е че мих коша,литър и полувина меглио изхабих и 1 път пароструйка,т/е 4-5 миенета....,долях 4литра и 500мл масло,не е като да не съм

Живи и здрави и весело посрещане на новата година,желая на всички да са живи и здрави и все така добри.

Някой остаряхме, някой си станахте направо дърти.
- bavreca_94
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36 320i compact
- Мечтае да кара: BMW F-03
- Детайли за колата: всичко възможно
И при мене се беше случил същия проблем само че бях с 230 на магистрала и изведнъж почна да мерише на масло веднага намалих и двигатела почна да чука се едно чукаш с чук по някоя тенджера беше ми изхвърлила всичкото масло през аспуха веднага ми стана ясно че проблема идва ОТ ТУРБОТО та като го свалих една шепа струшки
64 мнения
• Страница 5 от 5 • 1, 2, 3, 4, 5