Проблем с програмите на автоматика-решение!
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- dinozab
-
-
- Кара: от моабет на моабет
Проблем с програмите на автоматика-решение!
Значи копчето ми заяждаше и вчера изщрака нещо в него и оттогава не иска да превключва програмите.Отворих го и го почистих и сега се движи нормално но като искам да включа на спорт на дисплея ми седи Е а като дам на зимна Е-то гасне и не се появява звездичката.Е-то гасне само докато държа бутона назад като го пусна пак се появява.Проблем с превключване на скорости няма само това е.Възможно ли е да е дало на късо нещо и да е изгорял някакъв модул.Копчето няма видими проблеми а явно дава сигнал щом ми гасне Е-то от дисплея.Днес мислех да ходя на диагностика но все пак реших да попитам тук.
Последна промяна dinozab на 14 Апр 2006, 10:07, променена общо 1 път
- dinozab
-
-
- Penchev
- Сватбаря
-
- Кара: Opel Zafira А OPC
- dinozab
-
-
Проблема е дошъл изцяло от копчето.Значи то се бе напълнило с всевъзможни боклуци и заяждаше.Явно вътре е дало на късо така го изписа на копютъра.Майстора ми каза че просто копчето е подало сигнал за включване на две програми едновременно например спортна и економична при което модула е забил.Решението беше просто зачистих хубаво копчето и го раздвижих сега е като ново
и занляване на грешката от компютъра.Общо 18лв.Проста работа.
Сега се сештам че в един сайт бях видял че профирактично се чисти това копче да не прави такива проблеми ама кат съм проссс
ся немооо да го намера
да дам линк към него.Ако някой го знае нека го качи.

Сега се сештам че в един сайт бях видял че профирактично се чисти това копче да не прави такива проблеми ама кат съм проссс

4 мнения
• Страница 1 от 1