Проблем с кормилна кутия
Модератор: Технически модератори
29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- speedtool
- младши ентусиаст
-
- Кара: миньол
Re: Проблем с кормилна кутия
Ремонта наистина знам,че е скъп,но не знам защо и какви интервенции претърпява стара.Преди година се интересувах за ремонт на такава за един Мерцедес,че много играеше волана и ми казаха нещо от порядъка на 300+ лева
- 6inline
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Disco 300Tdi
Сменят се лагерни втулки, разни други уплътнения - има ремонтни комплекти на ZF
А от 'англичанка' силно ме съмнява да стане на LHD, ама знам ли...
А от 'англичанка' силно ме съмнява да стане на LHD, ама знам ли...
'...engage your brain before difflocks...'
Някой извършвал ли е подобна интервенция да сподели какво и как точно се прави?
Откакто чета БМВ форума не съм попадал някой да пише, че сам е разглобил и ремонтирал кормилната си кутия на 5та или 7ма серия, та по-скоро няма смисъл да питаш за четвърти път в тази тема
. Повечето купуват друга стара, а съвсем малко я дават за рециклиране на специализирани фирми, където сменят части, описани в мнението над твоето.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Разглабяли сме кутия и е ремонтирана успешно.
Друг е въпроса защо никога не е отразявано тук.
Иначе конкретно по темата - лагери семеринги на прима виста. Останалото е много фин реглаж.
Друг е въпроса защо никога не е отразявано тук.
Иначе конкретно по темата - лагери семеринги на прима виста. Останалото е много фин реглаж.

Кои сте вие, които сте разглабяли кутия и сте я ремонтирали успешно?
Ако желаеш може да станеш първия, за когото аз знам, споделил как се прави ремонт на кормилна кутия.
Ако желаеш може да станеш първия, за когото аз знам, споделил как се прави ремонт на кормилна кутия.
- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Postman написа:Кои сте вие, които сте разглабяли кутия и сте я ремонтирали успешно?
Съжалявам, но не споделям защото не искам да нося отговорност кой как ще се претрепе.
Иначе другия участник също пише тук.
За това друга кутия, в ТУ, рециклиране и да е мирно селото

_65536_kb_sec_ написа:Postman написа:Кои сте вие, които сте разглабяли кутия и сте я ремонтирали успешно?
Съжалявам, но не споделям защото не искам да нося отговорност кой как ще се претрепе.
Сега значи ме разбираш защо аз не споделям мисли относно кормилен трапец, щанги от Е31 и т.н.

- speedtool
- младши ентусиаст
-
- Кара: миньол
Ето малко свежа ценова информация-рециклиране на кормилна кутия-140 лева. в сервиза до зоопарка,където рециклират носачи
До колкото съм чувал в ТУ даже дават гаранция (мисля беше 6 месеца). Ще пиша с точност като се свържа с катедрата 

- crazy_d
- младши ентусиаст
-
- Кара: e34
- Мечтае да кара: BMWта
- Детайли за колата: хубавелка
_65536_kb_sec_ написа:Postman написа:Кои сте вие, които сте разглабяли кутия и сте я ремонтирали успешно?
Колега а можеш ли да споделиш поне кое точно рециклирахте на кутията, Червяка или Съчмите щот вътре друго няма?

Да, нека поне да стане ясно какво и как се прави, пък който иска да си я ремонтира да го прави на собствена отговорност - Вие никого няма насила да карате, а просто ще разясните как става работата 

- 6inline
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Disco 300Tdi
Понеже се спомена ТУ....там взимат 160лв на занесена кутия....заплащането е кеш, без белЯжки и тн...
моят случай - протече след 10к км....може и да е случайно, но ми е за последно при тях, има и други сервизи, които се справят с операцията, както е упоменат един от тях по-горе.
моят случай - протече след 10к км....може и да е случайно, но ми е за последно при тях, има и други сервизи, които се справят с операцията, както е упоменат един от тях по-горе.
'...engage your brain before difflocks...'
6inline написа:Понеже се спомена ТУ....там взимат 160лв на занесена кутия....заплащането е кеш, без белЯжки и тн...
Ето това е отговор. Благодаря колега, съвет се иска от патило

29 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2