Проблем с аларма и колата блокира

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

Проблем с аларма и колата блокира

Мнение от Aydan520i » 24 Сеп 2011, 16:47

Здравейте колеги мисля че съм със заводска аларма.Тази сутрин се качвам в колата и при вартене на ключа започна да пищи алармата и няма спиране.Откачих клемите на акомулатора и пак ги сложих но алармата веднага почва пак да пищи.И най гадното е че неиска да запали направо е блокирала вобще неиска да заварти.Махнах бушона на алармата за да я изключа и пак неиска да запали,някой знае ли как да изклуча напулно алармата за да мога да запаля колата и от какво може да го прави това.Да не би да има няква грешка в компа незнам но съм побъркан колата е 520 е34 88г. без ванус.

старши ентусиаст
Аватар

Re: Проблем с аларма и колата блокира

Мнение от tsb_bg » 24 Сеп 2011, 21:18

Колега едва ли очакваш да получиш смислен отговор за аларма която дори и ти не знаеш каква е.
За да запали колата алармата не трябва да се изключва от захранването а да се деактивира за да запали двигателя (иначе каква аларма е)
Провери каква аларма имаш, какви модули има и какво управляват и ако не можеш да я деактивираш с дистанционното или с допълнителен ключ направо я сваляй ...

Потребител
Аватар

Мнение от Aydan520i » 24 Сеп 2011, 22:08

Много се извинявам обаче незнам каква марка ми е алармата така съм купил колата,разни други хора ми казаха че ми била заводската.И на мен мйи се иска да разкача алармата за да може количката ми да тръгне но незная как. :oops:

Като тръгна да пала колата ми издава такъв звук все едно няма ток а всичко по акомулатора си е наред лампичките на таблото си светят,И незнам какво да предприема немога даже да я мръдна до някой сервиз.

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38-ца

Мнение от golov_bg » 25 Сеп 2011, 18:36

преди да се получи това,преди да запалиш натискаше ли някое от копчетата на дистанционното???
Dirty Hands are a Sign of Clean Money

Потребител
Аватар

Мнение от Aydan520i » 29 Сеп 2011, 18:36

Проблема е решен оказа се слаб акомулатор и всичко беше блокирало такова нещо не бях виждал.Може да триете темата

Назад към E34