е34 520и автомат 1994/7 + АБС
Модератор: Технически модератори
2 мнения
• Страница 1 от 1
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
е34 520и автомат 1994/7 + АБС
Здравейте. Сега ще ви разкажа какво ми се сличи с АБС-са накратко и докаква степен това е вярно защото аз не съм си и представял,че това може да се случи на една не толкова млада кола.
Та значи махам си аз Джантите комплект с гумите 4 еднакви и слагам други джанти с други гуми 2 по 2 еднакви но една от задните беше малко по изтрита от другата. Качвам се карам си аз напред назад и по едно време ми светва АБС сензора и аз
спирам паля гася той свети. тръгвам засилвам бия спирачки гумите пищят АБС няма. викам си е ся си еба мамата с АБС блока. Днес споделих проблема си и ми казаха да си сложа еднакво износени гуми или максимално близо до еднакво износените отпред и отзад . Слагам аз другите гуми и АБС гасне. Идеята на това което преразказах накратко е,че когато една или повече от гумите ако е износена АБС отчита на това колело по голям оборот от останалите и оттам идва проблема с сензора за АБС .
та въпроса е как се нарича тази цялата лудория ?
Благодаря.
Та значи махам си аз Джантите комплект с гумите 4 еднакви и слагам други джанти с други гуми 2 по 2 еднакви но една от задните беше малко по изтрита от другата. Качвам се карам си аз напред назад и по едно време ми светва АБС сензора и аз

та въпроса е как се нарича тази цялата лудория ?
Благодаря.

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Re: е34 520и автомат 1994/7 + АБС
Карай с 2*2 еднакво износени гуми. Така се нарича тази лудория. Също така сам си отговорил за причината и последствия ги изпитал. Това е.
2 мнения
• Страница 1 от 1