Провокация
Модератор: Технически модератори
53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4
Важно е да си го сложиш за цел номер 1 и да си здрав -другото е лесно.....тогава човек е способен на всичко..ЕЕЕЕ38 гледай само да не се изгубиш по коридоритеdj_ennsy_1 написа:Ти май не усети иронията в казаното от мен...
Е38 е невероятен автомобил! стига човек да може да си го позволи. Аз съм карал няколко пъти и съм се возил доста на такъв автомобил и мога да кажа че е прекрасен! Дано някой ден мога да си го позволя

by ''kompleksa''
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
dj_ennsy_1 написа:Ти май не усети иронията в казаното от мен...
Е38 е невероятен автомобил! стига човек да може да си го позволи. Аз съм карал няколко пъти и съм се возил доста на такъв автомобил и мога да кажа че е прекрасен! Дано някой ден мога да си го позволя
Ти не я усети при мен... точно това исках да кажа

- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
- Vlados
- с две лица
-
- Кара: на задно предаване
Re: Провокация
Колеги, темата е стара, някои вероятно я помнят, други не. Сори, че я будя, ама напоследък само технически въпроси, пък сектантството малко ни е убягнало, или не? Споделете, три години по-късно, ние пак си караме дъртите 34-ки, и за 39-ки не си и помисляме.
(ебаси как се изразявам, все едно не я карам от една година, ами от 10
както и да е)
На мен лично, като визия, 39-ката ми допада (не колкото 34, разбира се), но само сребриста или черна, във всички други цветове изглежда ултра обикновена кола. Като интериор ми е може би любимата кола, но не ми е удобна за каране. Имаме две 39-ки в родата, една 520iA и една 525tds и двете комбари. Еми, не са ми удобни за каране. В 34-ката като седна съм като бог, в тва седалката ми е ниска, волана ми е някак високо и далече. Автоматика е ужасен на кола с толкова коне.
Алуминиевото окачване и на двете им дрънка, мойта баба, да чукна на дърво, няма да тропне. Навсякъде от салона се чуват разни скърцащи звучи, моя няма гък да каже.
Та, понеже знам, че всички се прехласваме по Е38-ците в тоя раздел, щото го имаме за последното бмв запазило характерните ръбати черти, знам че повечето бихме се навили
да се прехвърлим на седмак. Ама, три години по-късно, бихте ли сменили бабата за е39? Аз НЕ!

На мен лично, като визия, 39-ката ми допада (не колкото 34, разбира се), но само сребриста или черна, във всички други цветове изглежда ултра обикновена кола. Като интериор ми е може би любимата кола, но не ми е удобна за каране. Имаме две 39-ки в родата, една 520iA и една 525tds и двете комбари. Еми, не са ми удобни за каране. В 34-ката като седна съм като бог, в тва седалката ми е ниска, волана ми е някак високо и далече. Автоматика е ужасен на кола с толкова коне.

Та, понеже знам, че всички се прехласваме по Е38-ците в тоя раздел, щото го имаме за последното бмв запазило характерните ръбати черти, знам че повечето бихме се навили

- Bavarishe
- старши ентусиаст
-
- Кара: `Е34 ТДС-ъ 95
- Мечтае да кара: `Е34`E32 `E38 `E31
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Аз сега като гледам черните братя как са се засилили да купуват 39-ки(и се возят по 6-7 та да има партия за газ на 20-ката
) никога няма да си взема такова.
Е34 това, което е било и това, което е сега никога повече няма да го бъде

Е34 това, което е било и това, което е сега никога повече няма да го бъде

Е34 е преди всичко технически раздел, за "сектантство" използвайте други подходящи раздели. В момента например тече едно доста сектантско мероприятие - БМВ Фест-а, може да "посектантствате" в някоя от темите за феста.
53 мнения
• Страница 4 от 4 • 1, 2, 3, 4