проблем с раэхода
Модератор: Технически модератори
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Ко са хилите бре? Човека е прав. Някой да е чул М50 да е за смяна на гумички? Е, щом не ги сменят, значи може и да няма.
Всъщност и АЗЛК-М10 не сменя гумички, което не значи че няма 

Колега, сега ми хрумна, що не си провериш горивната система (резервоар, тръби, маркучи) за течове някъде? Щото разход над 30/100 е много какъвто и проблем да има с ламбда или с друг датчик. Един приятел така караше сума време с дупка на резервоара и се чудеше защо му харчи толкова талигата.
Тунинго мъ кефи и изпълва душата ми с тиха радост, умиление и неизкореним апломб!
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
Разработва се нов форум! www.bimmer-bg.com
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Да, или може да нямаш скобички на маркучите при сондата. При мен липсваше тази на обратния бензин. Дизелбой може да каже какво ставаше като тръгвах от светофар. (бензинът се събираше във гнездото на сондата и после се лееше като от лейка
)

- steel_nick
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е38 и е34
- Мечтае да кара: АН 225
Тъй като гледам тая тема... май и аз съм за диагностика:)
На мен преди ми харчеше доволно към 30+ градско, ама последния път изкарах приблизително 120км със около 40лв VPowerRacing, което си е добре за М20.
Сори за offtopic-а ама тая лабда сонда на колко време/километри се сменя, знае ли някой? Благодарско!
На мен преди ми харчеше доволно към 30+ градско, ама последния път изкарах приблизително 120км със около 40лв VPowerRacing, което си е добре за М20.
Сори за offtopic-а ама тая лабда сонда на колко време/километри се сменя, знае ли някой? Благодарско!
BMW Power
- Alexi
- старши ентусиаст
-
- Кара: буретата да пресъхват
20 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2