Как мога да проверя реалните километри на колата си
Модератор: Технически модератори
23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- SmOkEyY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36-compot
- Мечтае да кара: :)
Re: Как мога да проверя реалните километри на колата си
е аз него знам ама знам че ти пълби километражи оборотомери сичко до край и после нулира сичко и ти исписва реални километри и тн ... въртиш там нещо си на контак нещо си правиш и аз него знам точно как се прави ....
- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Е това е точно, като задържиш лостчето за моментния и дадеш на контакт. Тогава пълни всичко на макс и изписва разни числа, ама там километри няма. Друга цака аз не знам-то това си е тест на таблото и да видиш разни кодове.
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

- SmOkEyY
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: e36-compot
- Мечтае да кара: :)

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Градски легенди, вие вярвате ли си че в завода са мислили как колата ще стигне до Горубляне например, за да програмират в теста на таблото да се показват реалните километри ?
На запад от нашата държавица, това нещо, което ние наричаме връщане на километри и тн, е забранено по закон. Ако ти се скапе таблото - в дилъра, с парите, ново, със същите километри....

На запад от нашата държавица, това нещо, което ние наричаме връщане на километри и тн, е забранено по закон. Ако ти се скапе таблото - в дилъра, с парите, ново, със същите километри....

Просто си сложи кодинг плъга от старото табло на новото и ще видиш.
_65536_kb_sec_ написа:Градски легенди, вие вярвате ли си че в завода са мислили как колата ще стигне до Горубляне например, за да програмират в теста на таблото да се показват реалните километри ?![]()
![]()
![]()
![]()
само да вметна - реалните километри на е34 никой не може да ти каже. просто колата е стара и електрониката тогава не е била толкова напред.
макар, че не виждам това да е кой знае колко голям проблем - ако искаш да си купиш кола втора ръка - избираш една със сервизна история (демек само при БМВ поддържана) обаждаш им се и питаш, дали съществува такава кола из техните архиви. на всяка инспекция при БМВ се записват километрите.
а другото....тея педе....си искат 130€ за чипа....и не прехвърлят километрите. с две думи започваш от 0 км.
- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
На колко ще да е, щом върви доволно значи е читава. Все пак това е кола правена да изкара 20+ годинки. Карайте си колите, да са здрави, да ви слушкат и не се терзайте по тоя въпрос

Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Ако държиш на оригинални км и истинския ВИН записан в таблото има варианти да се направи, аз го направих, но защото ми гръмна моя кодинг на таблото 

23 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2