Метално капаче за бензин?
Модератор: Технически модератори
30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Re: Метално капаче за бензин?
KrasyEn4 написа:Николай Занчев написа:Капачето за бензина дето е ми е счупена пантата не самата панта а пластмасовия елемент,някой поправял ли го е и ако може да даде съвет как![]()
Прилагам и снимки
Ето няколко снимки да видиш как стана моето капаче
Мдам страхотен повод за гордост...

- KrasyEn4
- Потребител
-
- Кара: Е39 Touring
Е,щом ти се дават 30 лева за една панта ,дето след два дена и тя ще е дроб сарма-давай.Ама ай на бас ,че мойта ще векува , а тука още се умува кво може да се направи за капачката...срещу 30 лева цял калник ще си купя... 30 лева-тия сърца намат ли!?
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
KrasyEn4 написа:Е,щом ти се дават 30 лева за една панта ,дето след два дена и тя ще е дроб сарма-давай.Ама ай на бас ,че мойта ще векува , а тука още се умува кво може да се направи за капачката...срещу 30 лева цял калник ще си купя... 30 лева-тия сърца намат ли!?
За твоя случай имаше един скеч на Тутурутка - http://vbox7.com/play:9f0fb8f1

- Манчев73
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е34-столичанка в повече
KrasyEn4 написа:Е,щом ти се дават 30 лева за една панта ,дето след два дена и тя ще е дроб сарма-давай.Ама ай на бас ,че мойта ще векува , а тука още се умува кво може да се направи за капачката...срещу 30 лева цял калник ще си купя... 30 лева-тия сърца намат ли!?
Не се сърди,колегите са прави....сваляй тва говно и го направи както трябва-ръждите отсега са почнали да превземат територия,иначе ще векува,само духът и.....плътта е тленна

- sniper74
- младши ентусиаст
-
- Кара: E34
- Мечтае да кара: E34
не знам защо се подигравате на колегата
имало ръжда е голяма работа намерил е лесен и евтин начин
според мен 30 лева си е кожодерство за тия щипки
имало ръжда е голяма работа намерил е лесен и евтин начин
според мен 30 лева си е кожодерство за тия щипки
БЪЛГАРИЯ НАД ВСИЧКО
- PIONEER
- ентусиаст
-
- Мечтае да кара: М-ка деснячка с газова уредба Mimgas :D
Абе колега какво се хабиш да даваш идеи?! Който има зор да си мисли решение на проблема...който не му стига акъла или ръцете му са в г*за да ходи да дава кинти по магазини и "майстори" и готово.Както обичам да казвам не се клати без да те бутат

Много добре си го направил иначе.Заводската панта за никакъв *** не става.Може да го мацнеш с някаква боя,че като дойде дъждовното време да не потече ръжда по боята

8.32
- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Мен много ме радва вариянта на колегата. Моята пак се счупи и мисля, и аз да сглобявам една такава панта. С ръжда или без, той си преценява, но като идея е супер. Поздравления за практичното и евтино решение на този иначе толкова масов проблем при Е34.
БРАВО КОЛЕГА

БРАВО КОЛЕГА

Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

Бе, 15, иди-дойди, ма 30 лв. да дадеш за две пластмасови пантички
Ей го и на броните щипките дето са отстрани, ще каже някой - купи си оригинални, ама при мене едната е побългарявана, от масивно парче пластмаса - никога няма да мръдне, оригиналната ми се счупи и ми висна бронята, та и аз съм правил временни побългарявания за постоянно... Има я и гледната точка, че караме бмв-та, не лади, ама я има и гледната точка, че живееме в България. И мене да ме бие парата, ше си купувам само оригинални части, ама като не ме, ше се надам да не съм вързан у ръцете... и така.

- Bavariqtamniska
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34
- Мечтае да кара: М5 Е34 Touring
Явно много пари за бензин имате и често отваряте капачката, моята защо не се чупи хахах

- alchohol
- ентусиаст
-

Bavariqtamniska написа:Явно много пари за бензин имате и често отваряте капачката, моята защо не се чупи хахах![]()
![]()

- .:BENZINO:.
- ентусиаст
-
- Кара: вана Чайка
alchohol написа::smoke:Bavariqtamniska написа:Явно много пари за бензин имате и често отваряте капачката, моята защо не се чупи хахах![]()
![]()
еее ти изтрепа рибата, или искаше да кажеш, че си на газ
точно това има в предвид

- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
BENZINO VN написа:alchohol написа::smoke:Bavariqtamniska написа:Явно много пари за бензин имате и често отваряте капачката, моята защо не се чупи хахах![]()
![]()
еее ти изтрепа рибата, или искаше да кажеш, че си на газ
точно това има в предвид
или просто винаги пълни до горе
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- Bavariqtamniska
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34
- Мечтае да кара: М5 Е34 Touring
Ами тя и капачката на газта няма как да се счупи, не защото пълня до горе, просто гледам хич да не я пълня ха.
Извинявайте ама това е цигания! Моята я счупи някой мераклия и един колега от форума тук ги продава чисто нови по 15лв. От 2 год съм с нея и нямам ядове, ама като отворя не гледам ръжди. Ако нямате 15лв за панта, тогава за какво говорим? Колите трябва да се уважават малко. То е ясно, че всичко може да се побългари ама мен лично това ме побърква. Ентусиаст не значи да почнем да ковем с пирони по колата, а точно обратното. Извинявайте ама снимката ме потресе.
Лесно е да се жертваш за приятел, но е трудно да намериш приятел, за когото да се жертваш!
- alchohol
- ентусиаст
-
Аз също си взех нова панта, след много време правене и крепене на старата. Отивам в магазина и продавача ми вика 25лв., после каза 18, а като ми я даде свали на 15. Правете сметка колко струва тая пластмаса с малко метал по средата
. Ей, напълни се с терикати тая държава.
Свалям старата, слагам новата и о чудо, ми тя не държи, от задните уши изпуска. Пластината от някаква умряла пластмаса и изпуска при отваряне. Ядосах се и й изпрасках по една медна тел на всяко ухо, и сега държи, като за светочно. Ааааааа забравих да кажа, че на новата панта го нямаше обтегача. Така се били продавали, от старата трябвало да си го сваля
. Аман от боклуци.
Тая на колегата поне ще е вечна, хубаво си бях решил да измайсторя и аз една такава.

Свалям старата, слагам новата и о чудо, ми тя не държи, от задните уши изпуска. Пластината от някаква умряла пластмаса и изпуска при отваряне. Ядосах се и й изпрасках по една медна тел на всяко ухо, и сега държи, като за светочно. Ааааааа забравих да кажа, че на новата панта го нямаше обтегача. Така се били продавали, от старата трябвало да си го сваля

Тая на колегата поне ще е вечна, хубаво си бях решил да измайсторя и аз една такава.

30 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2