Няколко вапроса...
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Няколко вапроса...
Здравейте на всички ентусиясти.Значи преи мен нещата стоят така , че май съм пред ремонт на моето бебче
и искам да попитам тук знаещите хора за няколко полезни савета...
Става на въпрос за М20Б20 двг. искам да попитам,понеже чувам из форума а из интернет има такива статиики , че слагат бутала от М42 или М40.Та вапроса ми е дали става това да направя и аз или може да ми препорачате някои марки бутала точно за този мотор които са орекотени и здрави , та да има малко по-вече силица то зи мотор.И вапрос за разпр. вал,кажете колко може да ми излезе един спортен за нетурбиниран мотор?
П.С А какво ще кажете да си купя от някаде М20Б25 и да го сложа на кошницата...дали ще е по-добре???

Става на въпрос за М20Б20 двг. искам да попитам,понеже чувам из форума а из интернет има такива статиики , че слагат бутала от М42 или М40.Та вапроса ми е дали става това да направя и аз или може да ми препорачате някои марки бутала точно за този мотор които са орекотени и здрави , та да има малко по-вече силица то зи мотор.И вапрос за разпр. вал,кажете колко може да ми излезе един спортен за нетурбиниран мотор?
П.С А какво ще кажете да си купя от някаде М20Б25 и да го сложа на кошницата...дали ще е по-добре???
BMW Мноооо Яки.............
Не карайте BMW-тата си бавно ЗА ДА НЕ ЗАЦАПАТ СВЕЩИТЕ!!!!!!!!!!
Не карайте BMW-тата си бавно ЗА ДА НЕ ЗАЦАПАТ СВЕЩИТЕ!!!!!!!!!!
- TheBoss
- Полковника
-
- Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло
Свържи се с Дилян Пенчев. Той направи конверсия от Б20 на Б23 или Б25 не съм сигурен точно. Аз му преведох част от материалите, той си намери и други, побори се доста, но реши проблема. Вече доста време кара така и няма оплаквания, освен че мноооооооооого върви тая пущина 

4 мнения
• Страница 1 от 1