Покупка на е34

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: 518
Мечтае да кара: БМВ с кожен салон

Re: Покупка на е34

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 29 Юли 2011, 10:51

Ronka написа:Аз викам да тръгнете пеша тея, дето все нещо не ви е на кеф и мрънкате ...
Нема се чупи, нема ви харчи и ще ви духа естествено ... така де чист въздух :conf:

Ти па де се обади не знам....важно е да МИ/НИ духа .
Изображение
М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!

старши ентусиаст
Аватар
Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo

Мнение от VesoPesa » 29 Юли 2011, 10:58

JIKI_RACER написа:
Is написа:А ... забравихме да споменем само , че от всички драскащи тука максумум около 1% нямат проблем с моторите с ванос .....поправете ме ако греша .
П.С. Лично на мен Е34 преди фейса по ми харесва . Дано един ден събера пари и ще си купя точно такава .

Охх,дано събера пари и аз за такава..с Р12 и да ми чука чистачката у капака :) .

Че те па на фейсовите не чукат :mhihi: :mhihi: :mhihi:

Колкото до ваноса, то па едни проблеми ум да ти зайде!
Самия ванос единствения му проблем е че тропа, а удоволствието да го оправиш струва 130 лева Дару Кар-ски ;)

Аватар

Мнение от Хаос » 29 Юли 2011, 11:04

Is написа:че от всички драскащи тука
Дано един ден събера пари и ще си купя точно такава .

тоест ти не си от драскащите, ами от тея по-горна класа? дето само се возят и във форума не питат, щото има ДаруКар/МКар/БоваКар ?

а по повод, че Ауди 80 е кочина - ми такава е, като почнеш от предното предаване, минеш през зависимото окачване отзад (колега не бъркай зависимо окачване със спортно окачване, а това къде е "слагано" това спортно окачване няма никакво значение, това спортно окачване ще са пружини и амортисьори, нищо кой знае колко спортно не може да се направи по кола, чийто спорт е убит още на чертожната дъска), стигнеш до неудобните седалки и отзад и отпред.

Е34 без ръжди трудно ще намериш, дали ще са отдолу на вратите при уплътненията, дали ще са около капачката на резервоара, дали ще са по праговете - без тях много, много трудно ще минеш. Хората без ръжди по Е34-ките не ги продават, или цената им е далеч от 2000лв.
Обаче си спомням как миналото лято минах пред троен жп прелез със 70, натоварен с хора и багаж. Предницата подскочи минимум половин метър. Пътниците казаха - ако беше друга кола да се е разпаднала 20 метра по-надолу.
Хубава кола е Е34, даже много. Харесва си ми.
АДМИНИТЕ ДА МЕ БАННАТ ПЕРМАНЕНТНО!!!

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e38 735i
Мечтае да кара: вана
Детайли за колата: M62

Мнение от waterboy » 29 Юли 2011, 11:09

съгласен съм с тебе за е34ката и на мене ми харсва като кола за това търся такава но този екземпляр просто не е подходящ това с ръждата е 1 на рака, педалите пропадаха,скоростите едвам влизаха,някви маркучи за масло се били извадили и е така си се размятата по двигателя капака се държи на некви жици защото паднали болтовете това са дреболии които щом тях не е опрвил представям си как се е грижил за самата кола, да не говорим че нямаше никакво ускорение.

Колкото до аудито мене си ми харесва просто згреших с този мотор които си взех,удобно ми е комфортно ми е нз.. просто ми се кара е34-рка,и това исках да кажа по добре да събера пари защото за 2000лв само кочини

ентусиаст
Аватар
Кара: Едно М60 и някви М-ки
Детайли за колата: ...плаши ме ....винаги ....

Мнение от Is. » 29 Юли 2011, 11:32

Хаос написа:

тоест ти не си от драскащите, ами от тея по-горна класа? дето само се возят и във форума не питат, щото има ДаруКар/МКар/БоваКар ?

Мне , напротив . Сам си правя колата ,защото ми доставя удоволствие , а това , с което не мога да се справя го '' пипа '' само един единствен човек на когото имам пълно доверие , също потребител в този форум ..Много хора от Е34 форума са ми помагали , старая се и аз да съм полезен с каквото мога . 90% от хората , които влизат тук се познават лично , така , че не мисля , че ще засегна някого с поста си . :bchug:
А '' драскащите '' беше въдичка :winky: , ама ти що се лОвиш ---> не знам .

В крайна сметка : Е34 е един от последните истински и здрави автомобили на БМВ, слезли от конвейера . Мисля , че при покупка на такъв автомобил е важно състоянието в което е , а не толкова годината на производство . Колко от всички , дето дриснАхме в темата са си купили е34-ките в перфектно състояние ??? Колко са перфектните 34-ки в момента във форума ??? И колко пари , труд и нерви за '' набили собствениците им в тях ???
И фейса , и преди него си имат свойте предимства и недостатъци . ( нещо подобно са споровете дизел-газ-бензин на всяка сбирка ) .
Така , че към колегата : Е34 ще ти донесе много по-вече удоволствие от шофирането от Ауди 80, пък било то и с по-малък мотор . В момента има за продан Е34-ки на цени от 1000 до 12000 лева . Изборът е твой
П.С. JIKI RACER , не те познавам и ще се радвам да се запознаем , за да ти обясня как да не ти удря дясната чистачка в предният капак и защо Р12 е ''по-як '' ор Р134А
Is написа:. . . чукайте си яйцата, точете си рендетата, викайте си "БРАВООО", но като видите 4-те фара зад вас, учтиво отбийте в дясно, щото иначе за всички става по трудно, а резултата ще е все същия

Изображение

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 29 Юли 2011, 11:53

:bowdown:

Обожавам ви
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 29 Юли 2011, 12:03

Is написа:
Хаос написа:

тоест ти не си от драскащите, ами от тея по-горна класа?
П.С. JIKI RACER , не те познавам и ще се радвам да се запознаем , за да ти обясня как да не ти удря дясната чистачка в предният капак и защо Р12 е ''по-як '' ор Р134А

Кат ти гледам постовете и кат са позамисля (ама ми е трудно заради възраста) ич нещъ и да тъ познавам :)!

Ибааа , тая за 12 парцала да не булка еМовица некоя?
Изображение

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: e 34 със субтитри !!!
Мечтае да кара: e31,,,,,,,,,е38
Детайли за колата: много замаскирани циганий,,,,,,,,,,ръжда,и ВЕСТНИЦИ ВЪВ ПРАГОВЕТЕ

Мнение от chiko » 29 Юли 2011, 12:19

JIKI_RACER написа:
Is написа:
Хаос написа:

Кат ти гледам постовете и кат са позамисля (ама ми е трудно заради възраста) ич нещъ и да тъ познавам :)!

И двамата пихте на една маса на Копривките :winky: :winky: :winky:
Изображение
Изображение

русата мафия!
Аватар
Кара: E34
Мечтае да кара: E34

Мнение от Ronka » 29 Юли 2011, 12:22

chiko написа:
JIKI_RACER написа:
Is написа:
Хаос написа:

И двамата пихте на една маса на Копривките :winky: :winky: :winky:

:ahah: :ahah: :ahah:

пс.Сори, нямаше как да се сдържа
ИзображениеIs...

Много като тебе вече плакаха ...

старши ентусиаст
Аватар
Кара: мфили

Мнение от cod-cdbp » 29 Юли 2011, 12:23

Изображение
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 29 Юли 2011, 12:25

Значи съм бил пиян до неузнаваемост. Кви Копривки , кви маси .....недейте така , беля ще ми излезе ...
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 29 Юли 2011, 12:44

Някой спомня ли си заглавието на темата изобщо :?:

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ » 29 Юли 2011, 13:33

tsb_bg написа:Някой спомня ли си заглавието на темата изобщо :?:

e34 бартер за ауди Б4 ..или работата Изуй Гащи , кой ше се прееехрхрхрхре повече с другата кола.

П.С. Стоенчо , спри чистачки недей ми поства картинки ..днес тряя си покарал , доволни си поваля :)
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от tsb_bg » 29 Юли 2011, 14:08

Май не ме разбрахте или пък обратно - разбрахте но ви е се тая

Предишна

Назад към E34