Не пали ... (525 TDS)
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Mitko_Bs1
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: на Игор колите
Не пали ... (525 TDS)
Колеги имам следния проблем който е от днес влизам в колата въртя ключа дава си на контакт и като се опитам да я запаля няма никой даже и не се мъчи се едно нямам акумулатор иначе фарове всичко си свети ...... колата е е34 525 тдс 92г
Баварец вадя от гараж...
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Re: Не пали ... (525 TDS)
Залепва ти стартера. Като завъртиш да палиш и задръж ключа. В един момент ти отлепва и тръгва. Моя беше така доста време и го правеше когато си иска. Решението беше почистване и смазване и се оправи.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- KPETEH
- старши ентусиаст
-
- Кара: е30 м50б25
- Мечтае да кара: и да си свирка...
Ха, вчера на брат ми дизела - точно същия проблем. Върти ключа и нищо. Дръпнали са я и е запалила. Иво, трябва просто да задържи ключа по-дълго?! Сам ли си си почистил стартера? Кое се чисти и смазва>?!
"Крайно мнение, породено от висше чувство на справедливост с цел заличаване на простите, тарикате и селяните, които погазват моралните ценности на народа..." "Винаги има време да станеш дебел..."
- marto_sv1
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: BMW 525TDS E34
- Мечтае да кара: BMW 525TDS E34
а дали имаш имобилайзер(чип на ключа)
?????

BMW не е нито най-бързата кола,нито най-луксозната,сигурно не и най-красивата,тя е просто НАЙ-ДОБРАТА!!!
- Mitko_Bs1
- кандидат ентусиаст
-
- Мечтае да кара: на Игор колите
пробвах пак не става
имам имобилайзер но не е на ключа а на алармата всичко си е нормалто пускам имобилайзера светват всички лампи изчаквам малко въртя и няма никой

Баварец вадя от гараж...
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Просто задържаш ключа 5-6 сек все едно палиш. В един момент той си завърта и пали. Така ми дойде колата от Италия, с този проблем. Мн. дълго време отлагах ремонта и накрая го занесох стартера и се бях приготвил за едни поне 60лв. Стартерджийте ми викат - стартера ти е перфектен само го почистихме и смазахме. Без пари ми излезе ремонта.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
най-вероятно е зацапан плюса или минуса там не прави контакт и за това не реагира има една гайка 13 вземи ключ и я размърдаи виж също кабелната обувка да не е зеленясала изчисти и нея тва с залепването са глупости
внимавай с гаиката 13 да не я пренатегнеш че има риск да се скъса шпилката
9 мнения
• Страница 1 от 1