тапициране на рекаро
Модератор: Технически модератори
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Re: тапициране на рекаро
shopaza написа:аз си искам кожа да си е не дъържа естествена изкуствена имам идея отвънка алкантара отвътре по средата на седалката да е бяла кожа ама още обмислям.Ако ще и от п*ча кожа да е пак работата си е същата
Успех!

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- shopaza
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е36 M52B20 Touring E34 M50B25
JIKI_RACER написа:shopaza написа:аз си искам кожа да си е не дъържа естествена изкуствена имам идея отвънка алкантара отвътре по средата на седалката да е бяла кожа ама още обмислям.Ако ще и от п*ча кожа да е пак работата си е същата
Успех!
при теб ако не е тайна колко излезна претапицирането ? и можели да постнеш някви снимки

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- shopaza
- младши ентусиаст
-
е да заслужава си.Както казват кефа цена няма.
П.С някой да му се намира една кора такава предна лява
че мойта дръжката фира даде 
и тЕмно махагонче ко изкара някой

П.С някой да му се намира една кора такава предна лява

и тЕмно махагонче ко изкара някой

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
shopaza написа:е да заслужава си.Както казват кефа цена няма.
П.С някой да му се намира една кора такава предна ляваче мойта дръжката фира даде
и тЕмно махагонче ко изкара някой![]()
Темата с просията е друг раздел

- shopaza
- младши ентусиаст
-
JIKI_RACER написа:shopaza написа:е да заслужава си.Както казват кефа цена няма.
П.С някой да му се намира една кора такава предна ляваче мойта дръжката фира даде
и тЕмно махагонче ко изкара някой![]()
Темата с просията е друг раздел

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
ако и щори изкара някой.... сега
и евтин шперец и черна хела и м пакет 

- shopaza
- младши ентусиаст
-
JIKI_RACER написа:ако и щори изкара някой.... сегаи евтин шперец и черна хела и м пакет

- Vasko_BP
- ентусиаст
-
- Кара: 92' E30 M40 cabrio
- Мечтае да кара: E30 M3
Според мен тези цени са нереални
Не мисля, че претапицирането е евтино удоволствие, но тези хиляди левове които пишете е малко прекалено. Аз съм от Враца и имам една приятелка тапицер и един познат тапицер. Възползвал съм се от услугите им доста пъти за различни коли. Разпитвал съм за рекаро салона защото моя е каре да го превя кожен, но с изкуствена кожа дори и корите да прави не е повече от 550-600лв. а за естествена кожа около 1300-1400лв. Естествено че има и по добри майстори в София които искат и доста повече пари но заслужава ли си?

- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
Vasko_BP написа:Според мен тези цени са нереалниНе мисля, че претапицирането е евтино удоволствие, но тези хиляди левове които пишете е малко прекалено. Аз съм от Враца и имам една приятелка тапицер и един познат тапицер. Възползвал съм се от услугите им доста пъти за различни коли. Разпитвал съм за рекаро салона защото моя е каре да го превя кожен, но с изкуствена кожа дори и корите да прави не е повече от 550-600лв. а за естествена кожа около 1300-1400лв. Естествено че има и по добри майстори в София които искат и доста повече пари но заслужава ли си?
Ами като гледам снимките на колегата Жики, ако държиш на хубав салон - да, заслужава си!
bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Vasko_BP написа:Според мен тези цени са нереалниНе мисля, че претапицирането е евтино удоволствие, но тези хиляди левове които пишете е малко прекалено. Аз съм от Враца и имам една приятелка тапицер и един познат тапицер. Възползвал съм се от услугите им доста пъти за различни коли. Разпитвал съм за рекаро салона защото моя е каре да го превя кожен, но с изкуствена кожа дори и корите да прави не е повече от 550-600лв. а за естествена кожа около 1300-1400лв. Естествено че има и по добри майстори в София които искат и доста повече пари но заслужава ли си?
Колега то хубаво само седалките с кожа, ами вратите нали и те струват пари??? Един такъв салон с корите на 4 врати излиза около 2000лв. Смятай, че се прави с 2 вида кожа (перфорирана и нормална). А и аз не съм човека който трябва да ги обяснява тези неща май.
Марто кажи им бре. Не всичко е само кожа. Седалката като се е продънила нали трябва да се сменят дунапрени. Отделно тапицера слага от онова с кокос-a в предните седалки за да я обнови. Има 100 неща, които се правят освен да се ушие кожата както си мислят някои. Отделно корите обикновено след сваляне искат и лепене защото се потрошават.
В крайна сметка моя салон с изкуствена кожа излезе около 850лв.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
26 мнения
• Страница 2 от 2 • 1, 2