средно и крайно гърне от М20В25 на М50В20?
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
средно и крайно гърне от М20В25 на М50В20?
това ми е и скромното въпросче и по - точно дали някой го е правил (т.е. да става без преправяне), защото както винаги в нета и по форумите отговорът на въпросът ми е точно 50/50 с две думи и без да търся намерих отговор, че или става или не става.
та, идеята е да се вземе средно и крайно гърне от М20В25 и да се сложи на М50В20, като катализатора на М50В20 си остава (то там е и проблемът, да се сложат гърнета от М50В25).
пасва ли, без да се преправя нещо?
та, идеята е да се вземе средно и крайно гърне от М20В25 и да се сложи на М50В20, като катализатора на М50В20 си остава (то там е и проблемът, да се сложат гърнета от М50В25).
пасва ли, без да се преправя нещо?
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Re: средно и крайно гърне от М20В25 на М50В20?
На М20Б25 май вървят 2 тръби от началото до края, та май няма да пасне 1 към 1 .

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- E39 Rider
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E39 520 TU 1999г.
- Мечтае да кара: BMW М 5
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
Катализаторът на М50В20 е с 2 изходящи тръби.
Въпросът е диаметрите на тръбите и междуосовото им разстояние?
Както и междуосовото разстояние на болтовете на фланците?
Въпросът е диаметрите на тръбите и междуосовото им разстояние?
Както и междуосовото разстояние на болтовете на фланците?
Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.

@mitko_n1,
точно така, на М20В25 вървят две тръби от катализатора до края. Катализаторът (или гърнето) обаче е едно тяло, а не както е при М50В25 два отделни катализатора. Затова и си мисля, (а и колкото успях да намеря в форума), че би трябвало да стане. Ама както писах, то и тукашният форум е....
@ddddk,
то общо взето същото питам, без да се впускам в подробности. Дали става. Много ми е сложно (разбирай време) един път да меря при мен, един при при някой с М20В25.
точно така, на М20В25 вървят две тръби от катализатора до края. Катализаторът (или гърнето) обаче е едно тяло, а не както е при М50В25 два отделни катализатора. Затова и си мисля, (а и колкото успях да намеря в форума), че би трябвало да стане. Ама както писах, то и тукашният форум е....
@ddddk,
то общо взето същото питам, без да се впускам в подробности. Дали става. Много ми е сложно (разбирай време) един път да меря при мен, един при при някой с М20В25.
5 мнения
• Страница 1 от 1