Проблем с плафони и климатик.
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- ehot
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: колело
- Мечтае да кара: BMX
Проблем с плафони и климатик.
1. Плафоните светят само ако бъдат натиснати, или ако стоят в едното крайно положение(към стъклото) и то само когато караш на фарове после огасиш светят известно време и гаснат. А когато отключиш колата,или отвориш вратата няма никой.. Което ме дразни. Също така гледам че изгасват веднага а не като на повечето БМВ-та бавно и славно
По вратите няма такива крачета който да отразяват затворе или отворено положение е вратата
Как разбира тая врата че е отворена или затворена незнам?
2.В климатика нямам фреон тея дни ще ходя да пълня,натискам копчето обаче перката от преде неще да заварти и това е .. на ръка също абсурд да я завартя ? Мисля че нетрябва да е така ?
Колата е Е34 525 ТДС 1995 краят. с Двузонов климатроник ако има значение.

По вратите няма такива крачета който да отразяват затворе или отворено положение е вратата

2.В климатика нямам фреон тея дни ще ходя да пълня,натискам копчето обаче перката от преде неще да заварти и това е .. на ръка също абсурд да я завартя ? Мисля че нетрябва да е така ?
Колата е Е34 525 ТДС 1995 краят. с Двузонов климатроник ако има значение.
Само Киров Бош е способен да подържа ТДС ..
- VesoPesa
- старши ентусиаст
-
- Кара: ше кола, а я смени за кенеф... :(
- Мечтае да кара: E24 650csl, E34 550csl, E31 850csi, 2002tii turbo
Re: Проблем с плафони и климатик.
Плафоните имат телепатични умения и така разбират кога е затворена вратата
Сега сериозно - по проблема с плафона, или много са се износили там пишките дето контактуват като цъкаш копчето или някой си е играл да прави някакви магарий. С оглед на факта че работи само на фарове най-вероятно е второто.
Иначе на ключалките на вратите има едно мъничко бутонче, принципно е доста проблемно като се поизноси и плафоните почват да примигват от време на време
Има вероятност и това да е било проблема и на някой да не са му се сменяли ключалки.
Търси го на тая част на ключалката дето е на рамката на вратата, не на смата врата 
Колкото до климатика, и аз не мисля че е нормално да не можеш да я врътнеш и на ръка

Сега сериозно - по проблема с плафона, или много са се износили там пишките дето контактуват като цъкаш копчето или някой си е играл да прави някакви магарий. С оглед на факта че работи само на фарове най-вероятно е второто.
Иначе на ключалките на вратите има едно мъничко бутонче, принципно е доста проблемно като се поизноси и плафоните почват да примигват от време на време

Колкото до климатика, и аз не мисля че е нормално да не можеш да я врътнеш и на ръка

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
Перката може да е хапнала нещо хвърчащо, я найлон я нещо друго, огледай внимателно 

- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
С перката е интерестно
...Моята също беше заяла ...Разглобявих я и се оказа отлепен магнит (вътре са 6 ) и разбит сепаратор на лагера,абе луда работа
всичко така беше капсуловано и затворене,че едва ли някой си е мислил това нещо да се ремонтира..

Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- cod-cdbp
- старши ентусиаст
-
- Кара: мфили
BABHOMED написа:С перката е интерестно...Моята също беше заяла ...Разглобявих я и се оказа отлепен магнит (вътре са 6 ) и разбит сепаратор на лагера,абе луда работа
всичко така беше капсуловано и затворене,че едва ли някой си е мислил това нещо да се ремонтира..
Да но не пречи да се ремонтира и реновира, така че човек да не го пипа в близките 20-тина години

5 мнения
• Страница 1 от 1