Е34-чукане от шарнирите на задните носачи?
Модератор: Технически модератори
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- Kregec
- ентусиаст
-
- Кара: БМВ Е34 М50Б20
- Мечтае да кара: М....power
Re: Е34-чукане от шарнирите на задните носачи?
Добре колеги благодаря за мненията. Незнам дали се продава носача-шарнира без танпон. Ако се продава от къде и колко пари. Къде и кои в София може да го рециклира тоя шарнир и дали става добре. Защото не искам да спестя пари и след това да си създам повече главоболия. Предпочитам да си платя повече но после да нямам главоболия. Искам като се кача на колата да съм сигурен в нея. Искам да знам, че като кача семеиството си и приателите, че са в технически изправен автомобил и не застрашавам тях или другите на пътя от това, че съм спестил някой лев. Вярно е че излиза по - евтино но въпреки всичко предпочитам да купя чисто нов шарнир и да набия танпона. За това рециклаж на шарнир отпада! Кажете от къде да купя носач - шарнир с усилен танпон на Миеле или носач - шарнир без танпон на Миеле и отделно да си взема танпони да ги набият и сложат!
Благодаря!
Благодаря!
Re: Е34-чукане от шарнирите на задните носачи?Къде да рециклирам
Postman написа:Kregec написа: Та въпроса ми е следния: имали смисъл да купувам целия носач с танпона и шарнира за М50Б20 и след това да сменя танпона или да си купя направо горен носач с хубавия танпон за 750? Имали разлика в носачите - шарнирите между М50Б20 и 750-та?
За Е34 MEYLE имат предни горни носачи от HD (Heavy Duty) серията, които си идват директно с усилен тампон - ако купиш такива носачи няма смисъл да сменяш тампоните. Парт номерата по MEYLE са им както следва:
316 050 4332/HD - ляв
316 050 4333/HD - десен
Аз лично съм с точно тези носачи в момента и съм ги купувал от AUTOSTAR (вносител на MEYLE), цена около 125 лв. по спомен.Носач без тампон можеш да си купиш на Лемфьордер (по спомен около 140 лв.) и отделно да си купиш тампон за 750i, пак Лемфьордер (по спомен около 35 лв.).
- Kregec
- ентусиаст
-
Re: Е34-чукане от шарнирите на задните носачи?Къде да рециклирам
Postman написа:Postman написа:Kregec написа: Та въпроса ми е следния: имали смисъл да купувам целия носач с танпона и шарнира за М50Б20 и след това да сменя танпона или да си купя направо горен носач с хубавия танпон за 750? Имали разлика в носачите - шарнирите между М50Б20 и 750-та?
За Е34 MEYLE имат предни горни носачи от HD (Heavy Duty) серията, които си идват директно с усилен тампон - ако купиш такива носачи няма смисъл да сменяш тампоните. Парт номерата по MEYLE са им както следва:
316 050 4332/HD - ляв
316 050 4333/HD - десен
Аз лично съм с точно тези носачи в момента и съм ги купувал от AUTOSTAR (вносител на MEYLE), цена около 125 лв. по спомен.Носач без тампон можеш да си купиш на Лемфьордер (по спомен около 140 лв.) и отделно да си купиш тампон за 750i, пак Лемфьордер (по спомен около 35 лв.).
Колега това цени за комплект ли са или за бр.?
Навсякъде продават носачите поотделно, а не комплект - цитираните цени са за 1 брой носач и 1 брой тампон.
- Kregec
- ентусиаст
-
Postman написа:Навсякъде продават носачите поотделно, а не комплект - цитираните цени са за 1 брой носач и 1 брой тампон.
Благодаря колега ще проверя за какво иде реч. Като цяло след като оправя преден мост ще минавам на заден. Направо в някои моменти ми идва да и тегля клечката...
35 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3