Не ми светят светлините на задната?!?
Модератор: Технически модератори
6 мнения
• Страница 1 от 1
Не ми светят светлините на задната?!?
здравейте колеги искам да ви питам някои знае ли от какво може да е да не ми светят светлините на задната ....... крушките са нови няма окисляване от доло под скоростния лост гледах буксата замерих я работи ...... 

Re: Не ми светят светлините на задната?!?
Колега, промених заглавието с идеята за подсказва съществото на темата, имай го предвид занапред когато пускаш нови теми.
Относно проблема ти - много често причината е във включвателя на светлините, който е завит странично към корпуса на скоростната кутия.
Ако кажеш точния модел на колата, може да те насочим към конкретна графична схема - парт номер и къде точно се намира на кутията.
Другата възможност е електрически проблем - от бушон, през окислени клеми по веригата, до прекъснат кабел. Ако колата е комби, често има проблем с прекъснати кабели вътре в кабелните снопове при пантите.
Относно проблема ти - много често причината е във включвателя на светлините, който е завит странично към корпуса на скоростната кутия.
Ако кажеш точния модел на колата, може да те насочим към конкретна графична схема - парт номер и къде точно се намира на кутията.
Другата възможност е електрически проблем - от бушон, през окислени клеми по веригата, до прекъснат кабел. Ако колата е комби, често има проблем с прекъснати кабели вътре в кабелните снопове при пантите.
- IAV
- младши ентусиаст
-
- Кара: E39 528iA
Postman написа:Колега, промених заглавието с идеята за подсказва съществото на темата, имай го предвид занапред когато пускаш нови теми.
Проблема е 99% кабелен сноп-ако е комби на пантата са прекъснати ако е седан като отвориш капака тръгваш по лявата панта където обикновено има черен пластмасов капак върху кабелите и точно където ляга на плоската част под задното стъкло са прекъснати кабелите!
До тук ми е 4та кола всичките с прекъснати кабели на едно и също място!
BMW Service Team
- naki4a
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 TDS
- Мечтае да кара: E31 M60B40
Ако е датчика за включване на светлините, начина по който можеш да го хванеш е, като махнеш буксата му, и самата нея да окъсиш с една жица. Разбира се трябва да си на контакт за да работят задните светлини
, и тогава да видиш дали ще светнат! Въпросния датчик се намира по спомени от дясната страна на скорустната кутия, както колегата ти беше обяснил
Поздрави!

Поздрави!
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
IAV написа:До тук ми е 4та кола всичките с прекъснати кабели на едно и също място!
Много си прав.

6 мнения
• Страница 1 от 1