Букси до скоростния лост
Модератор: Технически модератори
11 мнения
• Страница 1 от 1
- chino///M
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E34
- Детайли за колата: Комбинезон
Букси до скоростния лост
Здравейте колеги,вчера си почиствах количката по обстойно...поразглобявах малко и се натъкнах на две букси до скоростния лост...та въпроса ми е за какво са тези букси.Колата е Е34 с М20Б20,благодаря предварително 

Вие нямате нужните права за да сваляте прикачени файлове.
- chino///M
- кандидат ентусиаст
-
Re: Букси до скоростния лост
Казаха ми,че голямата букса била за ASC ама аз невярвам.Хайде колеги никой ли не е попадал на тези букси 

И аз ги имам тези букси ,но колкото и да търсих не намерих за какво служат.Имам предположение че са искарани с цел ако се слага фабричен телефон на колата.Но само до тука .. :Д
- ///peter
- старши ентусиаст
-
- Кара: Жи55АЕМЖИ
- Мечтае да кара: 911 turbo
- Детайли за колата: 630cc - injectors
HX52 Holset
MS 1 Extra - ECU
Inovate wide band
Мога да кажа, само за едната, тази с двата кабела е за светлината за заден ход. Принципно когато не Ви работи това е едно от първите места които трябва да проверите 

- chino///M
- кандидат ентусиаст
-
Вчера сутринта видях,че под кората на предния капак влиза кабел,свалих я и до двете пръскалки има букси.Доколкото разбирам май имам инсталация за подгряване на пръскалките,та мисълта ми е дали една от тези букси не е за копче за подгряване на пръскалките 

- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Не на горният въпрос. Пръскалките автоматично се подгряват. Вероятно едната букса е за захранване на тел., а другата за светлинката на жабката за касетки (или подобен аксесоар)
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- rottweiler
- ентусиаст
-
- Кара: шлеп
тия дни свалях мокета на моята и точно при скоростния лост имам същата черна 8 пинова букса - тя е за селектора на автомата. бялата 3-пинова и при мен е празна.

- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Zubcho написа:Не на горният въпрос. Пръскалките автоматично се подгряват. Вероятно едната букса е за захранване на тел., а другата за светлинката на жабката за касетки (или подобен аксесоар)
Аз имам една букса под барчето точно до скоростния лост, с два отвора е и мисля, че би трябвало да е за подсветката на касетките

Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

Колеги коя е тогава буксата за светлината за заден ход, понеже на мен от много време не ми работи, а имам подобна бяла букса, до която не достига напрежение 

- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
manos написа:Колеги коя е тогава буксата за светлината за заден ход, понеже на мен от много време не ми работи, а имам подобна бяла букса, до която не достига напрежение
Значи не само при мен не достига напрежение до тази букса

Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

- chino///M
- кандидат ентусиаст
-
Малката бяла букса с двата кабела(вижда се на снимката)е за светлините за заден ход(колегата по горе в темата е писал).Значи голямата букса уточнихме за какво е,остана малката с трите пина.Не е много по темата,но поедно време стана въпрос за подгрявенето на пръскалките...понеже имам буксички до пръскалките,ако сложа такива с подгрев трябва ли да се направи нещо друго за да заработят и как точно работят 

11 мнения
• Страница 1 от 1