Бензинова помпа за Е 34
Модератор: Технически модератори
14 мнения
• Страница 1 от 1
Бензинова помпа за Е 34
Здравейте. Имам една Е 34-ка \ 518. Интересува ме бензинова помпа с какви параметри да си търся за нея? Също така от какви други модели БМВ бензиновите помпи са подходящи за моята кола?
- biem_w
- ентусиаст
-
- Кара: на 15''ки
- Мечтае да кара: 300C hemi 6.1L
Re: Бензинова помпа за Е 34
търси си По възможност Бош оригинална system pressure - bar:2,94 - 3,06 това са параметрите за твоята помпа и повечето помпи. Бошовската хубава е около 400лв + - . Има и друг варянт. Взимай си Италянска за 140-50лв и пак караш. Но ако ще е менте да е Италянска а не Френска,Китайска и т.н.
успех 

Информация само по телефона! Не ми се играе на чат срещи!
- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
- Кара: 518
- Мечтае да кара: БМВ с кожен салон
Слагай една 2ра ръка за 40 50 лева и не се занимавай.

М50B20 - Ни на баир ме радва , ни в завой ме плаши!
- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
После само толкова ще му вземат да му я качат на пътната помощJIKI_RACER написа:Слагай една 2ра ръка за 40 50 лева и не се занимавай.

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
mitko_n1 написа:После само толкова ще му вземат да му я качат на пътната помощJIKI_RACER написа:Слагай една 2ра ръка за 40 50 лева и не се занимавай.
Дооообре , земи си 2 за 80 лева , и си носи една резервна при гумата увита в найлон

- Митко Стоянов
- Чичо Митко
-
- Кара: Х5 и W209
- Мечтае да кара: DDT на море :)
Викаш за М-пакет пари се дават, ама за бензинова помпа няма смисъл... Смях в залатаJIKI_RACER написа:mitko_n1 написа:После само толкова ще му вземат да му я качат на пътната помощJIKI_RACER написа:Слагай една 2ра ръка за 40 50 лева и не се занимавай.
Дооообре , земи си 2 за 80 лева , и си носи една резервна при гумата увита в найлон...+ ако караш на газ , напраеви я да не работи на газ.

Женската жестокост край няма. Аз и подарих милиони животи.... а тя ги изплю

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
mitko_n1 написа:Викаш за М-пакет пари се дават, ама за бензинова помпа няма смисъл... Смях в залатаJIKI_RACER написа:mitko_n1 написа:После само толкова ще му вземат да му я качат на пътната помощJIKI_RACER написа:Слагай една 2ра ръка за 40 50 лева и не се занимавай.
Дооообре , земи си 2 за 80 лева , и си носи една резервна при гумата увита в найлон...+ ако караш на газ , напраеви я да не работи на газ.
Хаха , ми М пакета е 2ра ръка , помпа си имам една в колата работеща и една на терасата..ако кара на газ за кво му е даде 200 лева за нова помпа?
Ако му се даваха да си е купил отдавна и да не пита и да чака 3 дена отговор форумен. Всеки си преценява сам , тая глава горната му е за това!

- biem_w
- ентусиаст
-
JIKI_RACER написа:mitko_n1 написа:После само толкова ще му вземат да му я качат на пътната помощJIKI_RACER написа:Слагай една 2ра ръка за 40 50 лева и не се занимавай.
помпа в найлон ли се съхранява бре

- ЗАЯДЛИВ ЗМЕЙ
- старши ентусиаст
-
biem_w написа:JIKI_RACER написа:mitko_n1 написа:После само толкова ще му вземат да му я качат на пътната помощJIKI_RACER написа:Слагай една 2ра ръка за 40 50 лева и не се занимавай.
помпа в найлон ли се съхранява бре
Те в автоморгите специално за тебе в бензин ги киснат....

- Madjara
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: икономайзер
Аз съм с 2-литровка и карам с Опелска 1.8 16V /125-то коня/ никъв дерт. Или няква друга стига да можеш да я удисаш у кошницата

- Stoqnov_
- младши ентусиаст
-
- Кара: E30- 324 D, E30-318 i
- Мечтае да кара: Автентична "М"-ка на верния модел.
Madjara написа:Аз съм с 2-литровка и карам с Опелска 1.8 16V /125-то коня/ никъв дерт. Или няква друга стига да можеш да я удисаш у кошницата
Вярно е, никъв дерт. Преди години бяхме слагали от на Фалве- 1,8 инжекция. Спокойно си хранеше двайската. Без проблем. Общо взето ако не е спортна неква кола, всичко става. А на тея скъсани години нема смисъл от нова, те тия пари да не никнат по дърветата.
С времето се уверих, че ако искаш БМВ-то ти да върви.., трябва да си го направиш.
- Ascendancy
-
-
- Кара: Е34/Е30 на кило
- Мечтае да кара: Х5 4.4 is
Защо сте против втора ръка бенз помпа ? аз съм я взимал от фр, и вече си ми кара доволно време, без никакви ядове, това да дадеш 400 лева за бенз помпа, за кола която е 1500 лева някак не ми изглежда нормално. Той ако ги има тия пари за помпа, надали ще кара 518ка. Лично мое мнение от форума си взема 2ра ръка за 40-50кинта и си ти, нагласи си я като си на газ да не работи и си в джаза
- biem_w
- ентусиаст
-
Ascendancy написа:Защо сте против втора ръка бенз помпа ? аз съм я взимал от фр, и вече си ми кара доволно време, без никакви ядове, това да дадеш 400 лева за бенз помпа, за кола която е 1500 лева някак не ми изглежда нормално. Той ако ги има тия пари за помпа, надали ще кара 518ка. Лично мое мнение от форума си взема 2ра ръка за 40-50кинта и си ти, нагласи си я като си на газ да не работи и си в джаза
това е проблема колега,че от форума е нож с 2 остриета.. или работи или ще изгори

- mercrullz
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: шестак
Много е34-ки, който си бяха перфектни в движение заминаха на части. Зимай 2ра ръка и си свиркай.

14 мнения
• Страница 1 от 1