проблем с автоматичната кутия на 525 тдс
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
проблем с автоматичната кутия на 525 тдс
здеавеити колеки имам голяма проблем с автоматичната кутията на 525 тдс е34 моля ви да ми помогнете. Проблема е следният, свалих преден десен датчик на абс да го почистя, когато го сложих отново кадето му беше мястото и когато доиде реда за потегляне кутията се едно буксува не6те да захапе вклиучвам на зимен режим и трагва или трябва да дам на втора предавка докато трагне, след определено каране влиза в авариен рейим кутията. МОЛЯ ВИ ЗА МОЛКО САВТ какво да я правя тая кутия
- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Re: проблем с автоматичната кутия на 525 тдс
Като за начало откачи акомулатора и я оставя така за около 1 час да се занули каквото може..След това пробвай ..АБС датчика добре ли е свързан ?
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

датчика е добре сварзан пробвах с акомулатора няколко пати по 1 ден и нестава, масло доналивах в кутията и няма резолтат. Ако на някои му се е случвало моля да сподели благодаря предварително.
- \MITETO\ DSB
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 525ТДС
- Мечтае да кара: Е 38 Дизел
- Детайли за колата: Снегорин
http://prntscr.com/c056ee
Дава грешка в кутията.bocio написа:датчика е добре сварзан пробвах с акомулатора няколко пати по 1 ден и нестава, масло доналивах в кутията и няма резолтат. Ако на някои му се е случвало моля да сподели благодаря предварително.

Здрави колега тая грешкак как може да се управи, заштото мисля да свалям кутията да я нося на маистор ходих на диагностика неизлиза грешка може ли да има нешто исхабено ватре в кутията.
5 мнения
• Страница 1 от 1