Алтернатор М50В20
Модератор: Технически модератори
9 мнения
• Страница 1 от 1
- Bavariqtamniska
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34
- Мечтае да кара: М5 Е34 Touring
Алтернатор М50В20
Имам следеното питане към някой който разбира от тоците на кола защото аз съм си доста бос.На алтернатора ми пише 140 с големи цифри което ме навежда на мисълта че е 140 амперов след като видях в Реал ОМ-а че го има като вариант, че питането ми е следното, с колко ампера мога да го натоваря без да без това да промени работата на двигателя и самият алтернатор. Така мога да си формулирам въпроса ако не е много правелен моля да ме извините. По принцип ми трябва да го натоваря с ток около 30 ампера но искам да съм сигурен че няма да му се разкаже играта.
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Re: Алтернатор М50В20
Със същия алтернатор съм 
Зависи кога и как искаш да го натовариш... 30А не са много... но ако го събереш с още доста ел. компоненти на автомобила ще си се получи цифра...
Ако пък си и с голям акумулатор - мисля още по-малко трябва да се притесняваш...
Предполагам за музика става дума
Лично аз... пълно външно осветление на автомобила (дълги 110 вата; къси 70 вата; халогени 110вата; задни светлини сумарно със стоповете 90 вата идва приблизително 30А) парното на мах (не зная колко черпи точно, но с аксесорната помпа, отплението на заден джам и подгрев огледала поне 20А) музиката на мах (плеъра и ампа общо около 30А) - общо идва ~80A по съвсем груби сметки... разбира се не карам така постоянно, но пък ако има и дъжд
- засега се справя алтернатора... сменил съм му четките и колектора, че доста зор видя
а колко още екстри има да се слагат 

Зависи кога и как искаш да го натовариш... 30А не са много... но ако го събереш с още доста ел. компоненти на автомобила ще си се получи цифра...
Ако пък си и с голям акумулатор - мисля още по-малко трябва да се притесняваш...
Предполагам за музика става дума

Лично аз... пълно външно осветление на автомобила (дълги 110 вата; къси 70 вата; халогени 110вата; задни светлини сумарно със стоповете 90 вата идва приблизително 30А) парното на мах (не зная колко черпи точно, но с аксесорната помпа, отплението на заден джам и подгрев огледала поне 20А) музиката на мах (плеъра и ампа общо около 30А) - общо идва ~80A по съвсем груби сметки... разбира се не карам така постоянно, но пък ако има и дъжд

- Bavariqtamniska
- кандидат ентусиаст
-
Не е за музика за електролиза е, но исках да попитам че не съм много в час с амперажите. Аз нямам силни ватове на фаровете защото са ксенон няма и халогени ха така че сигурно ще стане. Ако още някой може да се изкаже по темата нека го направи ще съм му благодарен ако ли не моля да бъде изтрита.
- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Има много електроника по нашите кораби при всички положения е по-добре по-мощен генератор.Резервата няма да пречи на никой !
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- Bavariqtamniska
- кандидат ентусиаст
-
Наистина има много електроника по кошарите но ставаше въпрос за това дали 30 амп. ще окажат някакво влияние на работата на алтернатора?
- CivilWarrior
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 520i vanus 94г.
На е34 става и алтернатор 90а което означава че на 140а има запас.На мен като ми се скапа алтернатора ми предлагаха един 90а ама реших да сложа един на бош 140
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата
- Bavariqtamniska
- кандидат ентусиаст
-
Мерси за помоща момчета, според мен темата е за триене.
- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
30А Няма да го съборят !
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

- Bavariqtamniska
- кандидат ентусиаст
-
А данооо 

9 мнения
• Страница 1 от 1