Странен повтарящ се звук при изгасен двигател М20Б25

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

ентусиаст
Аватар
Кара: E34 М50B25
Мечтае да кара: E34 V12
Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU

Re: Странен повтарящ се звук при изгасен двигател М20Б25

Мнение от BABHOMED » 02 Мар 2011, 1:42

Километража свали го и го огледай за лоши спойки вероятно е това ..За колонката ?!?!? пробвай с друга от някой колега..
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.
Изображение

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vladobate » 03 Мар 2011, 2:04

georgito написа:Колеги Е34-ката е взех на 21-и февруари, а на 22-и февруари и направих пълно обслужване в Найси кар.
Сменени са: 3-те ремъка, ролката, всички свещи, масло, маслен, горивен, въздушен филтри, масло на скоростната кутия, масло на диференциала, антифриз, течност чистачки, спирачна течност!!!

Километража е развален, така че си свети каквото си иска.
Сега да продължим по същество...без да се захващате вече за това дали е обслужена или не.
Какво да правя с километража и чека, че всичко да си е като по заводски :)

Ами като си направил всичко това и са ти взели парите що не ти занулиха инспекшъна или си мислиш свети щото не ти работи коректно таблото ли. И ти писаха на едно картонче кога да идеш пак да ти вземат парите ма индикаторите не ги позелениха всичките пък на колегите се сърдиш че ти казват възможни причини преди да са разбрали че си сменил масло ( и по снимките къде си личи че това е така ). Не си съвсем прав и давай конкретни и актуални данни и тогава ще получиш ( доколкото е възможно ) правилните отговори повярвай ми тука повечето разбират с пъти по от масторите в лъскавите сервизи .

Полковника
Аватар
Кара: мухите да се лепят по лявото стъкло

Мнение от TheBoss » 03 Мар 2011, 10:24

Абе нещо ми тропа двигателя. Дали, ако си сложа тапи в ушите проблемът ще изчезне?
Божеееееееееееее, колко мъка има по тоя свят(сайт), боже!!!
Изображение

Потребител
Аватар
Кара: Имало едно време Е34

Мнение от georgito » 03 Мар 2011, 12:46

OK. Явно няма някой, който да е сменял или оправял електронен киломтраж като моя.
Догатки и критики не ми се четат. Може да затворите темата.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 06 Мар 2011, 22:46

Батко как да ти го кажем по просто не знам. Иди да те занулят инспекшъна!!! Някъде където са виждали БМВ след 1988г. След зануляването ще спре да ти пиука. Километража ти е наред!!!!!!
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

ентусиаст
Аватар
Кара: E65

Мнение от ddddk » 07 Мар 2011, 11:45

georgito написа:... елиминирах тонколонката ...

ест тонколонка, ест проблема. Нет тонколонка, нет проблема! :ok:

georgito написа:OK. Явно няма някой, който да е сменял или оправял електронен киломтраж като моя ...

Zubcho написа:Батко как да ти го кажем по просто не знам ...

Абе колеги, що се палите :mhihi:
Човека ви пита за да ви обясни, че нищо не разбирате :mhihi:
Вие пък на инат се опитвате да му помогнете :banghead:

Кауза пер тута :smoke:
Изображение

ентусиаст
Аватар

Мнение от AcOrP » 07 Мар 2011, 18:38

Според мен таблото е хахаво :) проблема с км 299960 е все известен има много изписано по нет-а, интересното е какво кара,чек модула да се побърква, търси там проблемите колега, определено имаш доста проблеми с електрониката намери колега които да ти услужи с табло/чек модул да намерите дерта.
Аз на сляпо бих предположил,че отпред кутията с бушоните и кабелите е наводнена и кабелите просто са изгнили.

Потребител
Аватар

Мнение от georgito » 11 Мар 2011, 12:28

Километража си е развален...оставете инспекшъна...въобще не отчита изминатите километри.

Някой поне да каже дали е сменял електронен километраж с обикновен (механичен) и ако го сменя така дали ще има проблем после?

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Кенеф за великани
Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo

Мнение от Zubcho » 13 Мар 2011, 12:55

georgito написа:Километража си е развален...оставете инспекшъна...въобще не отчита изминатите километри.

Някой поне да каже дали е сменял електронен километраж с обикновен (механичен) и ако го сменя така дали ще има проблем после?

Купи си друго табло като за твоята кола и не се занимавай със съмнителни побългарявания. Аз се чудя как да сложа чек на моята кола, а ти се чудиш как да го осереш. :dunno:
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.

Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?

Потребител
Аватар

Мнение от georgito » 13 Мар 2011, 14:53

Zubcho написа:
georgito написа:Километража си е развален...оставете инспекшъна...въобще не отчита изминатите километри.

Купи си друго табло като за твоята кола и не се занимавай със съмнителни побългарявания. Аз се чудя как да сложа чек на моята кола, а ти се чудиш как да го осереш. :dunno:

Мерси колега, бързо ме нави :)
А това моето дали не може да се ремонтира и да се оправи или задължително да го сменям?

Предишна

Назад към E34