Монтаж (халогени+ксенон)
Модератор: Технически модератори
5 мнения
• Страница 1 от 1
- DekeR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 525D 163hp 2001г.
Монтаж (халогени+ксенон)
Имам следното питане!!Тъй като и аз знам че е нещо сравнително просто..но не съм го правил до сега,се питах дали някой някъде из София не би ударил едно рамо за монтаж на едни халогени + ксенона към тях(за който евентуално има един неработещ баласт..но това е друга тема) ... пък ще почерпя(при необходимост повечко) !!??? 

- desislav_bmw
- Потребител
-
- Кара: vsi4ko s palna gas
- Мечтае да кара: M5
- Детайли за колата: 525tds tourring
Re: Монтаж (халогени+ксенон)
с удовоствие имаш едно рамо,но ако баласта е аут няма смисъл!ако искаш си провери парво дали работи и после пиши да дадем сажет за монтажа.успех!!! 

- DekeR
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: е39 525D 163hp 2001г.
Ми то всъщност става въпрос че вече от бързане..монтирах самите халогени(включително крушките и кабелите на ксенона)...и ми остава само да хвана някъде двата баласта и да ги вържа към халогените!!Но пробвах с единия работещ баласт и не светна...пък към буксата си имаше ток!!А другия който мисля че не работи...преди беше на дългите и като ги включех светваше...свети към 10-20сек. и изключва(и после въобще не пали).Та всъщност има ли как да се замерят по някакъв начин поотделно дали работят ??
- Ненко Вранков
- старши ентусиаст
-
- Детайли за колата: Тежка
Не. С проба.
Вземи си 2 баласта направо и ги хващай отвътре на гредата. Моите са там от 2 години.
Вземи си 2 баласта направо и ги хващай отвътре на гредата. Моите са там от 2 години.
- Vasko
- ентусиаст
-
- Кара: Е34 /Е39 дизел, Е46-автомат,Е60-530
- Мечтае да кара: Да се разхожда пеша
Колеги, дa Ви използвaм темaтa и дa попитaм зa дa Ви светнaт хaлогенните, в кутиятa с бушони кaкво реле допълнително сложихте? Кaзaхa ми,че някaкво реле се слaгaло - кой номер е и кaкво пише нa него,че aз ще го търся ...
И друго дa Ви попитaм -кaто зaменихте хaлогените крушки с ксенони, също ли толковa добре светят в мъглaтa или е сaмо зa крaсотa?
И друго дa Ви попитaм -кaто зaменихте хaлогените крушки с ксенони, също ли толковa добре светят в мъглaтa или е сaмо зa крaсотa?
Яжте, пийте и си носете новите дрехи и си карайте количките ,че животът е крaтък ..
5 мнения
• Страница 1 от 1