е34 м20б20 оборотомера и разходомера отказват
Модератор: Технически модератори
10 мнения
• Страница 1 от 1
- shesticata
- Потребител
-
- Кара: Е34 м20b20 живата легенда
- Мечтае да кара: Е34m20b20
е34 м20б20 оборотомера и разходомера отказват
колеги в последно време при мен се появи един проблем ,започна да мига инспекшъна периодично и през това време оборотомера и разходомера отказват да работят,на диагностика нямаше запаметени грешки,колата е е34 м20б20,ако някой се е сблъсквал с подобно нещо ще му бъда благодарен за съвет,благодаря предварително .
а и между другото търся си дръжки за сваляне и вдигане на стъклата на вратите ,ако някой нещо?
а и между другото търся си дръжки за сваляне и вдигане на стъклата на вратите ,ако някой нещо?
- kemakozeE36
-
-
- Кара: Капак от Е32 на тавана на 34-ката
- Мечтае да кара: ЗиЛ-157; АН-12
- Детайли за колата: Бяла и стара
Re: е34 м20б20 оборотомера и разходомера отказват
Аз съм с М50, но със старото табло като на М20 и имам абсолютно същия проблем.Най-дългия период, когато отказва е при много ниски температури, а когато е загряла си работят.Мисля, че е студена спойка или лош контакт някъде защото лампата на инспекшъна и на мен ми мига и като светне постоянно и мина през дупка и угасне, после пак същото
някой ако е отстранявал някога такъв проблем може да помогне най-добре

- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Някъде не прави хубава връзка. Свали километража и го преслушай за видими дефекти. Може да има нещо деформирано-все пак не са ни вчерашни колиците.
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

- porsche_design
- Потребител
-
Извинявам се че се намесвам,но аз имам един друг въпрос понеже е тема за километраж,та идеята ми е дали ще мога да сложа километраж от М50Б20 електронен,понеже моя е механичен и не ме радва много.Мерси предварително.
- Alexch
- ентусиаст
-
- Кара: ше E39, сега Нисан 370z с 4 врати
- Мечтае да кара: Z8
shesticata написа:колеги в последно време при мен се появи един проблем ,започна да мига инспекшъна периодично и през това време оборотомера и разходомера отказват да работят,на диагностика нямаше запаметени грешки,колата е е34 м20б20,ако някой се е сблъсквал с подобно нещо ще му бъда благодарен за съвет,благодаря предварително .
Колеги, и аз имам абсолютно същия проблем от около половин година! И аз съм с М20В20. Истината е, че си го прави когато си иска без значение от температурата или други работи.

bai_ILIA написа:стига сте се депресирали с ремонти, наслаждавайте се на колите си и радостта от шофирането понеже те ще се развалят със сигурност
- милен тодоров
- кандидат ентусиаст
-
Колеги имах абсолютно същия проглем като вас и след 4 месечно разглабяне и зглабяне проглема се отстрани презапоих всички споики по платката и наи вече под километража тях задължително трябва да ги презапоите.(и батериите също трябва дасе прегледат).
- alchohol
- ентусиаст
-
милен тодоров написа:Колеги имах абсолютно същия проглем като вас и след 4 месечно разглабяне и зглабяне проглема се отстрани презапоих всички споики по платката и наи вече под километража тях задължително трябва да ги презапоите.(и батериите също трябва дасе прегледат).
Колега, къде са тези батерии, аз съм разглабял километража, ама не видях такива???

- милен тодоров
- кандидат ентусиаст
-
няма начин като отвориш таблото да не видиш батериите.
- alchohol
- ентусиаст
-
милен тодоров написа:няма начин като отвориш таблото да не видиш батериите.
Колега, ако имаш някоя снимчица на разглобено табло, моля те да я метнеш, че наистина или не ги виждам аз тия батерии или няма на моето табло. Не е оригиналния, сменян е, но предния е бил пак такъв- с електронен моментен километраж и този за общоизминатите километри.

- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
А въпросните батерии кое инфо потдържат ?
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

10 мнения
• Страница 1 от 1