Какъв е тоя комп?

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Караше E34 528i turbo

Re: Какъв е тоя комп?

Мнение от slavianko » 17 Фев 2011, 11:50

NikiNikolov написа:Не барай двата модула/кутии под задната седалка
Защо да не ги барам :?: :kuku: :oops: Ако това не е жизненоважно за движението на колата мосля че не ми трябват. Вярно че тежат по има няма 300гр но не е в твоа въпроса. Въпроса е че покрай праговете от двете страни минават два брутални снопа с кабелаци. Искам всичкият тоя кабелак да го изритам. Въпроса е в това че тая кола ще се ползва строго и само за дрифт и фън и колкото по прости са нещата в нея толкова по добре. Махнал съм централното махнал съм алармите абе всичко налично съм изтръгнал. Единственната екстра която мисля да оставя в тая кола това ще е двата предни ел прозореца и за целта не ме бърка да си посна три отделни кабела и да си я вържа наново. Искам до отзада да минават само кабелите за светлините и бензиновата помпа. И дебелият за акомулатора. За това ме интересува тия неща всичките отзад за какво са и дали могат да се махнат ;)
oxam написа:В един момент проблемът не е в мощността а в гарнитурата между седалката и волана.

старши ентусиаст
Аватар
Кара: Хилядолетен сокол

Re: Какъв е тоя комп?

Мнение от NikiNikolov » 17 Фев 2011, 13:09

ми какво да кажа, ти си знаеш, ама зелената кутия май управлява нещо чистачките, пробвай без нея, дано запали поне мотора, незнам, не съм пробвал :dunno:

Предишна

Назад към E34