Въпрос за carsoft 6.5
Модератор: Технически модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
Re: Въпрос за carsoft 6.5
Темата не е безсмислена най-малко защото не знаеш нещо и търсиш помощ там където предполагаш, че ще я намериш
Друг е въпроса, че вместо ако си пропуснал важна информация по проблема знаещите да те попитат , да се опитат да обяснят и помогнат почват да обясняват как нищо не знаеш.
Следя темата и изобщо не се учудвам, че за пореден път нещата стигнаха до тук, но няма да я заключа, а ще изтрия всичкото спам и ако иска някой да помогне (нищо че вече си върнал софта) поне да знаеш какво да търсиш и как да го подкараш
PS За добро или лошо Е34 е последната 5-ца която можеш да ремонтираш с помоща на
BMW 5-та Серия - E34 Ръководство за ремонт и
BMW 5' E34 parts catalog
Ако ще ползваш диагностиката само за Е34 според мен не си струва инвестицията и ядовете
Ако искаш да научиш повече и плануваш да сменяш колата (Е39 напр.) тогава сам ще минеш пътя от CarSoft-a нагоре ...
----------------
tsb_bg
Друг е въпроса, че вместо ако си пропуснал важна информация по проблема знаещите да те попитат , да се опитат да обяснят и помогнат почват да обясняват как нищо не знаеш.
Следя темата и изобщо не се учудвам, че за пореден път нещата стигнаха до тук, но няма да я заключа, а ще изтрия всичкото спам и ако иска някой да помогне (нищо че вече си върнал софта) поне да знаеш какво да търсиш и как да го подкараш
PS За добро или лошо Е34 е последната 5-ца която можеш да ремонтираш с помоща на
BMW 5-та Серия - E34 Ръководство за ремонт и
BMW 5' E34 parts catalog
Ако ще ползваш диагностиката само за Е34 според мен не си струва инвестицията и ядовете
Ако искаш да научиш повече и плануваш да сменяш колата (Е39 напр.) тогава сам ще минеш пътя от CarSoft-a нагоре ...
----------------
tsb_bg
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
- golov_bg
- ентусиаст
-
намерих решение на проблема сега това което ми трябва е да разбера на кои пинове на буксата са К и L линиите,ако някой знае нека сподели?И моля без излишни коментари!!!
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
А с CarSoft-a ще може ли да се сменят тези key и car memory нещата?
И има ли разлика между тези софтуери като Carsoft и диагностиките които ти правят по сервизите?
Въобще заслужава ли си да се занимава човек с carsoft-a и може ли да оплеска нещо по колата и да направи фал?
И има ли разлика между тези софтуери като Carsoft и диагностиките които ти правят по сервизите?
Въобще заслужава ли си да се занимава човек с carsoft-a и може ли да оплеска нещо по колата и да направи фал?

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
- golov_bg
- ентусиаст
-
ми колега Carsoft-та като го разглеждам има доста шукариики и доста опции и я дават,че е специализирана за БМВ тепърва започвам да се занимавам с него нека колегите с повече опит кажат,но едва ли ще има разлика в данните които показва една апаратура в сервиза и тази версия(в сервиза апаратурата е скъпа защото за всички марки е обединена в едно нещо а иначе това е само за БМВ
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
- makaveli316
- младши ентусиаст
-
- Кара: 320d E46 2002г.
- Мечтае да кара: 2010 e92 335i
В сайта на карсофта гледам, че са стигнали до девета версия, докато в нета по торентите намерих само 6.5.
А поне тази версия по торентите валидна ли е и някой намирал ли е най-новата версия 9?
В сайта беше 200 евро ако не се лъжа последната версия и да ви кажа аз бих се прижалил, ако наистина програмата е валидна, но може би по нататък, за това бих я пробвал ако я намеря по торентите някъде, поне да си направя сметка.
А поне тази версия по торентите валидна ли е и някой намирал ли е най-новата версия 9?
В сайта беше 200 евро ако не се лъжа последната версия и да ви кажа аз бих се прижалил, ако наистина програмата е валидна, но може би по нататък, за това бих я пробвал ако я намеря по торентите някъде, поне да си направя сметка.

Chris Rock: "There's black people, and there's niggas and the niggas have got to go"
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3