Проблем с парното
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
Проблем с парното
Здравеите скоро си купих Е34 90 година със климатронник но неработи има някаде теч по системата и ми истича фриона.А когато си пусна да ми духа парното на предното стакло духа топло само от шофиорското място,а от другите места духа студено от какво може да е
Благодаря предварително 

Re: Проблем с парното
Колега добре дошъл във форума
Съветвам те първо да оправиш теча и да си сигурен, че компресора включва и работи добре
След това провери клапаните на парното в двигателния отсек и накрая управлението на климатика
Провери с търсачката има доста писано по темата

Съветвам те първо да оправиш теча и да си сигурен, че компресора включва и работи добре
След това провери клапаните на парното в двигателния отсек и накрая управлението на климатика
Провери с търсачката има доста писано по темата
- Николов
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: The ultimate driving machine
Re: Проблем с парното
Колега, имам сервизно описание на климаторника (IHKA), ако ми пратиш мейл ще ти го дам. Там пише всичко как се сервизира системата. Ти вероятно имаш неработещи моторчета на прасето на климатроника и/или гарнитурки за смяна. При мен от ляво не духа топло и напролет се готвя за разглобяване на цялото табло та съм посъбрал информация. Има и тема във форума как се разглобява всичко, за да се стигне до тялото на климатроника. Но както те е посъветвал колегата, провери дали всичко е наред в коша и тогава търси проблема в таблото.
4 мнения
• Страница 1 от 1