Проблем с парното

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

Потребител
Аватар

Проблем с парното

Мнение от butchiii » 25 Яну 2011, 13:14

Здравеите скоро си купих Е34 90 година със климатронник но неработи има някаде теч по системата и ми истича фриона.А когато си пусна да ми духа парното на предното стакло духа топло само от шофиорското място,а от другите места духа студено от какво може да е :dunno: Благодаря предварително :yes:

старши ентусиаст
Аватар

Re: Проблем с парното

Мнение от tsb_bg » 25 Яну 2011, 14:02

Колега добре дошъл във форума :yes:

Съветвам те първо да оправиш теча и да си сигурен, че компресора включва и работи добре
След това провери клапаните на парното в двигателния отсек и накрая управлението на климатика

Провери с търсачката има доста писано по темата

Потребител
Аватар

Мнение от butchiii » 25 Яну 2011, 17:18

Мерси колега :yes: :driving:

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: The ultimate driving machine

Мнение от Николов » 27 Яну 2011, 18:37

Колега, имам сервизно описание на климаторника (IHKA), ако ми пратиш мейл ще ти го дам. Там пише всичко как се сервизира системата. Ти вероятно имаш неработещи моторчета на прасето на климатроника и/или гарнитурки за смяна. При мен от ляво не духа топло и напролет се готвя за разглобяване на цялото табло та съм посъбрал информация. Има и тема във форума как се разглобява всичко, за да се стигне до тялото на климатроника. Но както те е посъветвал колегата, провери дали всичко е наред в коша и тогава търси проблема в таблото.

Назад към E34