Запотяване на предното стъкло
Модератор: Технически модератори
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3
- mirko0
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: E91 320A
Re: Запотяване на предното стъкло
При мен пък като се изпоти съклото после много бавно се оправя. Пробвах с всякакви положения на врътките, но ефект няма. Колата е с климатик. Ако се смени филтъра дали ще има ефект, че то май и парното вече слабичко духа
mirko0 написа:.... Ако се смени филтъра дали ще има ефект, че то май и парното вече слабичко духа
Да смени филтъра и въобще е добре да го сменяш по-често при нашите прекрасни условия ...
- ddddk
- ентусиаст
-
- Кара: E65
tsb_bg написа:mirko0 написа:.... Ако се смени филтъра дали ще има ефект, че то май и парното вече слабичко духа
Да смени филтъра и въобще е добре да го сменяш по-често при нашите прекрасни условия ...
Потвърждавам

Разликата е голяма.

Как се измъчих последните 3 месеца не е истина просто

В нашия край влажността си е проблем и моята небрежност ми създаде трудности в шофирането.
Та затова съм се зарекъл вече да го сменям по-често

Поздрави,
Д

- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
По-често!Приблизително на какъв период от време го сменяте (не говоря за препоръчително време а на практика )
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

Поне 2 пъти в годината - началото на лятото и началото на зимата.
Понякога ако съм уцелил повечко прахоляк през лятото се е случвало и 3 пъти, но рядко
Понякога ако съм уцелил повечко прахоляк през лятото се е случвало и 3 пъти, но рядко
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
ми то зависи и къде живееш,но аз го сменям веднъж в годината като няколко месеца преди да го сменя го свалям и го духам на компресор и задължително с прахосмукачката вътре при него чистя
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
36 мнения
• Страница 3 от 3 • 1, 2, 3