TDS
Модератор: Технически модератори
12 мнения
• Страница 1 от 1
- kraininski
- ентусиаст
-
- Кара: 530d
TDS
Здравейте колеги 
ето и проблема накратко: колата пали перфектно без нзачение от температурата навън...и си върви нормално, НО примерно карам си с 80км/ч на пета и рязко отнемам газта.След това колкото и да натискам педала за газта колата просто не реагира.Налага ми се да натисна съединителя и да изчакам оборотите да паднат до нормалните за покой(като понякога колата направо загасва) и чак след това като дам газ колата тръгва отново.усещането е все едно колата сама решава и спира напълно притока на гориво, и едва при падане на оборотите до минималните за покой се рестартира и тръгва пак....ха сега да видим
и предварително благодаря
П.С. забравих да добавя че и разхода е по висок от нормалното...от софия до пловдив и обратно със 110-120 км/ч ми даде точно 10/100 разход...макар че преди това никога не ми е давала по подобен маршрут повече от 8.5-9.0

ето и проблема накратко: колата пали перфектно без нзачение от температурата навън...и си върви нормално, НО примерно карам си с 80км/ч на пета и рязко отнемам газта.След това колкото и да натискам педала за газта колата просто не реагира.Налага ми се да натисна съединителя и да изчакам оборотите да паднат до нормалните за покой(като понякога колата направо загасва) и чак след това като дам газ колата тръгва отново.усещането е все едно колата сама решава и спира напълно притока на гориво, и едва при падане на оборотите до минималните за покой се рестартира и тръгва пак....ха сега да видим

и предварително благодаря

П.С. забравих да добавя че и разхода е по висок от нормалното...от софия до пловдив и обратно със 110-120 км/ч ми даде точно 10/100 разход...макар че преди това никога не ми е давала по подобен маршрут повече от 8.5-9.0
"And You'll Always Be My Whore Cause You're The One That I Adore"
- Zubcho
- старши ентусиаст
-
- Кара: Кенеф за великани
- Мечтае да кара: Alpina B10 biturbo
Re: TDS
Почистване на цедка в резервоара, горивен филтър и накрая ГНП. Кара се в този ред. Ако след първите 2 не се оправи е плочката на ГНП. Мой съвет е да си купиш нова въпреки умопомрачителните 700лв за нея. Но преди това нека се отвори помпата и да се види какво е положението вътре. Може да е само за почистване.
Поздрави и успех.
Поздрави и успех.
Пийте си редовно хапчетата от сушени жаби и карайте внимателно по острите завои, че да не ви се подострят колите.
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
Аз карам според ЗЗдП, и спазвам ограничението на скоростта, а ти?
- kraininski
- ентусиаст
-
ако беше цедката или филтъра(който е на 1000км) щеше да има недостиг на нафта т.е. колата нямаше да може да влиза в обороти и да върви като хората....което не е така...проблема е някъде в помпата или електрониката....но къде 

- kraininski
- ентусиаст
-
тея авансатори от двете страни на помпата ква точно цел имат?
- kraininski
- ентусиаст
-
точно така....и на мен ми се случва....понякога само натискам съединителя и се оправя....но ако съм в по-високи обороти и трябва повече време да се съвземе и намаляваме връщаме скорости....тъпа работа...туко що и аз коригирах плочката....ще видим после как е и утре ще докладвам 

- jogr
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: 525tds
- Мечтае да кара: MIG29
kraininski написа:тея авансатори от двете страни на помпата ква точно цел имат?
Това е отделна секция за момента на впръскване. Предварение, закъснение... такива работи.
- momo-1st
- младши ентусиаст
-
- Кара: Е30-М40В18;Е36-М44В19;E91-N43B20A
- Мечтае да кара: Е30 М3 Sport Evolution
Zubcho написа:Почистване на цедка в резервоара, горивен филтър и накрая ГНП. Кара се в този ред. Ако след първите 2 не се оправи е плочката на ГНП. Мой съвет е да си купиш нова въпреки умопомрачителните 700лв за нея. Но преди това нека се отвори помпата и да се види какво е положението вътре. Може да е само за почистване.
Поздрави и успех.
Умопомрачителната цена е 1250лв колега,незнам откога вече не е 700,сега преди 2-3 месеца сменях-намерих втора употреба-читава цяла помпа за 300лв,но при проверките и в Бош и на още едно място ми заявиха 1250.00лв.
bum_bum написа:Върти се, суче се и пак към соца се избива![]()
![]()
![]()
Забравете го вече тоя гнил строй.
Наслаждавайте се на придобивките на демокрацията- Е шейсе на 15 години, виски на промоция от Кауфланд, пура за 2,40 в панелката с ипотека до 2060-та.
- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
ХДК,сиреч управлението на помпата.
Сваляш ,чистиш ,регулираш .Бива някои дето им чува да пипа.
Ако не друга/нова.Цената е 1280 лв ,това пациент ,в някои сервизи можеш да вземеш до 20 % отсьтьпка.От там е цената която казва Зьбчо
Сваляш ,чистиш ,регулираш .Бива някои дето им чува да пипа.
Ако не друга/нова.Цената е 1280 лв ,това пациент ,в някои сервизи можеш да вземеш до 20 % отсьтьпка.От там е цената която казва Зьбчо
Диагностиката не е гледане на телевизия !
Бензина служи за измиване на дизелови части.
- kraininski
- ентусиаст
-
ХДК демек плочката така ли...или? 

- Пресиян Василев
- старши ентусиаст
-
- Кара: 730д
- Мечтае да кара: космически кораб Сатурн 5
kraininski написа:ХДК демек плочката така ли...или?
Да плочката.Вьпреки че аз не виждам какво плочесто е управлението на помпата
Диагностиката не е гледане на телевизия !
- kraininski
- ентусиаст
-
та значи това забиване и завишения разход като нищо е от нея....като добавим и лекото претрисане докато загрее ?
12 мнения
• Страница 1 от 1