Захранване редуктора на газовия инжекцион???
Модератор: Технически модератори
3 мнения
• Страница 1 от 1
- dokie
- ентусиаст
-
- Кара: BMW e39, VW Golf, Audi
- Мечтае да кара: Е60 М5
Захранване редуктора на газовия инжекцион???
Става въпрос за М50В20 с монтиран ГИ, но с прерязани маркучи и сложени тройници.... които текат....
Искам да си преправя системата и да захраня редуктора (изпарителя) от подгряването на дроселовата клапа... взимам преди нея и връщам на нея.... реално един "майстор" ми счупи преди 2г. термостатчето за дросела и сега е още по-лесно...
Въпросът: ще бъде ли достатъчен дебита на топла вода, за да загрее редуктора ... или ще карам по 10-15км.. на бензин... докато достигне въпросния редуктор необходимата температура...
Въпросът ми е породен от друг майстор - газаджия, който днес ми обясни че нямало да се грее достатъчно така....
Зная, че за 1.6 става... но за 2.0 дали?
Благодаря!
Искам да си преправя системата и да захраня редуктора (изпарителя) от подгряването на дроселовата клапа... взимам преди нея и връщам на нея.... реално един "майстор" ми счупи преди 2г. термостатчето за дросела и сега е още по-лесно...
Въпросът: ще бъде ли достатъчен дебита на топла вода, за да загрее редуктора ... или ще карам по 10-15км.. на бензин... докато достигне въпросния редуктор необходимата температура...
Въпросът ми е породен от друг майстор - газаджия, който днес ми обясни че нямало да се грее достатъчно така....
Зная, че за 1.6 става... но за 2.0 дали?
Благодаря!
- NikiNikolov
- старши ентусиаст
-
- Кара: Хилядолетен сокол
Re: Захранване редуктора на газовия инжекцион???
Батка слагай, не го мисли. топлото от главата сложи на долния вход на изпарителя, горното да ходи към дросела. Същата процедура ще направя скоро, че Гюнтер се е съблякъл
. Поздрави.

- BABHOMED
- ентусиаст
-
- Кара: E34 М50B25
- Мечтае да кара: E34 V12
- Детайли за колата: 1995г.Е34 М50В25TU
Re: Захранване редуктора на газовия инжекцион???
При мен взима топло от маркуча който храни парното (точно до помпата на ел. клапаните)...
Гарван граче над безмълвното поле,души се лутат загубили надежда.Щитове и саби с предсмъртни вопли в тишината кънтят.

3 мнения
• Страница 1 от 1