лабава верига
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- surbina87
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: м40 - ката да плаче
- Мечтае да кара: е92
лабава верига
колеги значи вчера си закарах колата на майстор да ми оправи помпата че прокапаха гумичките и той ми каза че я е закачал на стенда и мо е показало че веригата е лабава дали найстина може да разбере от стенда или иска само да ме набута да копувам верига и забчатки за да ми земе парите колата е 525тдс 95 година
- golov_bg
- ентусиаст
-
- Кара: Е38-ца
Re: лабава верига
колега на колко километра ти е колата сега в момента при теб?щото ако при него работи както трябва а при теб неще значи проблема е при теб
Dirty Hands are a Sign of Clean Money
Кое е закачил на стенда помпата ли ? И ако да как ще изследва и дава мнение за нещо дето не е на стенда. Тя веригата не е в помпата . И как се определя колко е износена ( разтегната ) не знам ама мойта е адски лабава и колата си пали топла и студена много арно и си върви още по. Тъй че някакси тука от твойте обяснения не става ясно какво общо има стенда ( за ГНП говорим ) с веригите. Скоро съм проверявал и цената на комплекта всичко по ангренажа излиза около 650лв. и като сложиш труд ( който е къртовски и се разглабя "всьо и вся" дет се вика та да ти направи как трябва центровката на ГНП-то и после ще прецениш кое как , то ще си покаже не бой се тя колата квото си иска си го взима. 

- alchohol
- ентусиаст
-
- Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
- Мечтае да кара: по път без дупки
Карай си смело колата и се не бой. Те майсторите си пробват и кой се хване на въдицата.
Мен така един се опита да ми смени всички гърнета, а аз отидох само да ми парне задното.
Мен така един се опита да ми смени всички гърнета, а аз отидох само да ми парне задното.
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка

4 мнения
• Страница 1 от 1