лабава верига

5-та серия ('88-'95)

Модератор: Технически модератори

кандидат ентусиаст
Аватар
Кара: м40 - ката да плаче
Мечтае да кара: е92

лабава верига

Мнение от surbina87 » 16 Дек 2010, 9:10

колеги значи вчера си закарах колата на майстор да ми оправи помпата че прокапаха гумичките и той ми каза че я е закачал на стенда и мо е показало че веригата е лабава дали найстина може да разбере от стенда или иска само да ме набута да копувам верига и забчатки за да ми земе парите колата е 525тдс 95 година
Изображение

ентусиаст
Аватар
Кара: Е38-ца

Re: лабава верига

Мнение от golov_bg » 16 Дек 2010, 9:39

колега на колко километра ти е колата сега в момента при теб?щото ако при него работи както трябва а при теб неще значи проблема е при теб
Dirty Hands are a Sign of Clean Money

старши ентусиаст
Аватар

Мнение от vladobate » 17 Дек 2010, 1:16

Кое е закачил на стенда помпата ли ? И ако да как ще изследва и дава мнение за нещо дето не е на стенда. Тя веригата не е в помпата . И как се определя колко е износена ( разтегната ) не знам ама мойта е адски лабава и колата си пали топла и студена много арно и си върви още по. Тъй че някакси тука от твойте обяснения не става ясно какво общо има стенда ( за ГНП говорим ) с веригите. Скоро съм проверявал и цената на комплекта всичко по ангренажа излиза около 650лв. и като сложиш труд ( който е къртовски и се разглабя "всьо и вся" дет се вика та да ти направи как трябва центровката на ГНП-то и после ще прецениш кое как , то ще си покаже не бой се тя колата квото си иска си го взима. :yes:

ентусиаст
Аватар
Кара: E34 524td лЕто господне '90-то
Мечтае да кара: по път без дупки

Мнение от alchohol » 17 Дек 2010, 19:43

Карай си смело колата и се не бой. Те майсторите си пробват и кой се хване на въдицата.
Мен така един се опита да ми смени всички гърнета, а аз отидох само да ми парне задното.
Дизела е кат' копейка- дрънне, бръмне и офейка :driving: :driving: :driving:

Назад към E34