Кофти проблем с бавареца- "преапва"
Модератор: Технически модератори
4 мнения
• Страница 1 от 1
- petarv
- кандидат ентусиаст
-
Кофти проблем с бавареца- "преапва"
Здравейте,
Значи непреятно нещо, преапва, в смисъл пада мощността, като че ли работи с 1 цилиндър по-малко. Понякога мирише на бензин. И то учудващо става като мина 1 километър и загрее малко. иначе като е студена сутрин и върви на пушка.
Става въпрос за е34 2.0 150 коня, М50 ванус.
Смених свещите нови- Бош германски, бобините мерих, дават 9 ома сичките и като загреят пак толкова. Нещо от бензин- въздух сигурно, на идея си нямам.
На диагностиха в един сервиз исках ида но като ми казаха 40 лв и не мога ти кажа дали бобините са наред и се отказах. Един приятел разбрах имал кабел и в неделя ще пробваме дали ще покаже нещо.
Ама какво ли може да е, какво ще да загрева и преапва. Значи ми прави впечатление че почва да тресе като се дава по-резко газ, значи не може пили гуми, абе все едно на 5 цилиндъра е. Но като увеличавам газта по малко едвам едвам, закрепва и почва работи нормално и постепенно увеличава скорстта без да преапва. а като се даде повече газ и тра тра тра...

Значи непреятно нещо, преапва, в смисъл пада мощността, като че ли работи с 1 цилиндър по-малко. Понякога мирише на бензин. И то учудващо става като мина 1 километър и загрее малко. иначе като е студена сутрин и върви на пушка.
Става въпрос за е34 2.0 150 коня, М50 ванус.
Смених свещите нови- Бош германски, бобините мерих, дават 9 ома сичките и като загреят пак толкова. Нещо от бензин- въздух сигурно, на идея си нямам.
На диагностиха в един сервиз исках ида но като ми казаха 40 лв и не мога ти кажа дали бобините са наред и се отказах. Един приятел разбрах имал кабел и в неделя ще пробваме дали ще покаже нещо.
Ама какво ли може да е, какво ще да загрева и преапва. Значи ми прави впечатление че почва да тресе като се дава по-резко газ, значи не може пили гуми, абе все едно на 5 цилиндъра е. Но като увеличавам газта по малко едвам едвам, закрепва и почва работи нормално и постепенно увеличава скорстта без да преапва. а като се даде повече газ и тра тра тра...

живей живота си и карай BMW
- ghostrider205
- Потребител
-
- Кара: 91` 520i
Re: Кофти проблем с бавареца- "преапва"
Здравей,колега! При мен беше същия проблем на м50б20 без ванус, оказа се че не ми дава хубава маса на бобините 

- Bavariqtamniska
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34
- Мечтае да кара: М5 Е34 Touring
ghostrider205 написа:Здравей,колега! При мен беше същия проблем на м50б20 без ванус, оказа се че не ми дава хубава маса на бобините

- CivilWarrior
- кандидат ентусиаст
-
- Кара: Е34 520i vanus 94г.
Провери си и лулите може да има напукани.И на мен ми се случи бобините беха ок обаче като извадих лулите имаше една спукана а от друга липсваше цяло парче
и незнам на кой майстор му бе хрумнало да ги омотае с изолирбан
Смених ги и се оправи
Поздрави

Поздрави
Без цигари и алкохол ще съм най здравия труп в гробищата
4 мнения
• Страница 1 от 1